Most Admired Companies

Εxclusive Event
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

FOUR SEASONS ASTIR PALACE ATHENS

REGISTER NOW
  • Most Admired Companies
  • Εxclusive Event
    Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021
  • FOUR SEASONS ASTIR PALACE ATHENS

Εxclusive Event
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021

FOUR SEASONS ASTIR PALACE ATHENS

REGISTER NOW

About

Την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Four Seasons Astir Palace Hotel, το exclusive event του FORTUNE GREECE με αφορμή τη βράβευση των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης. Ότι, «εάν είμαστε και παραμείνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, έχουμε την ελπίδα ότι θα τα καταφέρουμε.»

Ήταν μια βραδιά χαράς, αλλά κυρίως, επιβράβευσης για τις επιχειρήσεις που καινοτομούν και βελτιώνουν τις ζωές όλων μας, με όραμα, αλλά και δέσμευση για έναν βιώσιμο και πιο δίκαιο κόσμο.

Αφορμή για τη λαμπρή γιορτή της επιχειρηματικότητας, ήταν η μεγαλύτερη έρευνα για την εταιρική φήμη, που από το 2015 και κάθε χρόνο, πραγματοποιεί ο ηγέτης της επιχειρηματικής δημοσιογραφίας σε συνεργασία με την KPMG.  Το 2021,  περισσότερα από 1700 στελέχη της αγοράς από 387 εταιρείες με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 50 εκατ. ευρώ, συμμετείχαν στην έρευνα, ψήφισαν και ανέδειξαν τις Πιο Αξιοθαύμαστες Επιχειρήσεις για το 2021. Είναι εταιρείες που παράγουν πλούτο, καινοτομούν, και στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους κουλτούρας βρίσκεται ο συμπεριληπτικός καπιταλισμός.

Φέτος η πανδημία βοήθησε να γίνει ακόμη πιο αισθητός ο τρόπος διασύνδεσης των κινδύνων και, κυρίως, ο καθοριστικός ρόλος των συνεργασιών για την αντιμετώπισή τους και την κοινωνική συνοχή.

Οι μεγάλες προκλήσεις της παγκόσμιας υγείας, της κλιματικής αλλαγής, της άνισης κατανομής τροφίμων και νερού και της οικονομικής αβεβαιότητας ανέδειξαν τον κρίσιμο ρόλο των συνεργειών και των συμπράξεων μεταξύ ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, αλλά και μεταξύ των επιχειρήσεων, και γι’ αυτό φέτος έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση κορυφαίοι εκπρόσωποι της κυβέρνησης μαζί με τους επιχειρηματικούς ηγέτες των εταιρειών που αναδείχτηκαν στην κορυφή, με θέμα τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Γύρω από τον άξονα αυτό, η θεματολογία της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένη σε πρόσωπα, εταιρείες, ιδέες και ευκαιρίες που είναι αξιοθαύμαστες, γιατί κάνουν τη διαφορά σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.

Το παρόν, μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Χρήστος Δήμας, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Γιάννης Μαστρογεωργίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, η Πρόεδρος της ΕΕΔΕΓΕ, Σοφία Εφραίμογλου, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, Αθηνά Χατζηπέτρου, η ιδρύτρια και CEO της People for Budiness, Ρεβέκκα Πιτσίκα, μαζί με τους επικεφαλής των 20 εταιρειών που βραβεύτηκαν

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το exclusive event και τα εντυπωσιακά εφέ της Artecnico που δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο εμβληματικό spot της Βουλιαγμένης.

– Η Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager του Fortune Greece, ανοίγει την εκδήλωση στο FOUR SEASONS ASTIR PALACE ATHENS:

– O Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ομιλία του για το ψηφιακό αποτύπωμα της χώρας.

– Χτίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον με «όχημα» την καινοτομία, την εκπαίδευση και τη ποιότητα προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών. Συζητούν οι Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας , Nίκος ΔημάκοςPartner, Head of Consulting KPMG, Ζαχαρίας Ραγκούσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Pfizer Hellas. Συντονίζει ο Απόστολος ΜαγγηριάδηςNews Anchor and Political Correspondent SKAI TV.

– Τι φέρνει η Ομάδα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού και Έρευνας για το Μέλλον (Strategic Foresight), που σχεδιάζει την Ελλάδα του μέλλοντος; Ποιος είναι ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα  και των μεγάλων επιχειρήσεων; Συμμετέχουν οι Πασχάλης Αποστολίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, AbbVie Φαρμακευτική, Γιάννης Μαστρογεωργίου, Πρόεδρος Επιτροπής Foresight, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Ελλάδα & Κύπρος.  Συντονίζει ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece.

– Πώς μπορούν οι ηγέτες να υιοθετήσουν μια νέα κουλτούρα συμπερίληψης, με διαφάνεια και εμπιστοσύνη για να προωθήσουν τις αλλαγές που επέρχονται; Συζητούν οι Σοφία Εφραίμογλου, Πρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ, Αντιπρόεδρος ΙΜΕ, Έφη Κουτσουρέλη, Αντιπρόεδρος, Quest Group και η Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder & CEO, People for Business. Συντονίζει η  Μαρία ΑκριβούSenior Editor Fortune Greece.

– Το μεγάλο στοίχημα του Ταμείου Ανάκαμψης, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και ο ρόλος του χρηματοπιστωτικού τομέα που στρέφεται στη βιώσιμη τραπεζική και μπαίνει στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης. Συμμετέχουν οι Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αναπληρωτής CEO Eurobank, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Aθηνά Χατζηπέτρου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αναπτυξιακή Τράπεζα. Συντονίζει ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece.

– Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος CHIPITA, Aντιπρόεδρος ΣΕΒ και ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ συζητούν με την Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager Fortune Greece για τον ρόλο της ηγεσίας και τον συμπεριληπτικό καπιταλισμό.

– Πρώτη των πρώτων και φέτος, η εταιρεία Παπαστράτος, που αναδείχτηκε στην πρώτη θέση των Πιο Αξιοθαύµαστων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Δείτε τη βράβευση των 20 Most Admired Companies.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση ΕΔΩ

Agenda

22 Iουλίου

WELCOME REMARKS

Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager, Fortune Greece

GREECE’S INNOVATION AND DIGITAL FOOTPRINT

Keynote speech:

Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης

 

BUILDING SUSTAINABLE SYSTEMS

Από τις παγκόσμιες διασυνοριακές αναταράξεις έως τις τοπικές ιδιαιτερότητες, όλοι οι κλάδοι της οικονομίας ήρθαν αντιμέτωποι με μια πληθώρα προκλήσεων που προέκυψαν – και επιδεινώθηκαν – από την πανδημία. Παράλληλα, εργαζόμενοι και κοινωνία απαιτούν από τις επιχειρήσεις  – και τις κυβερνήσεις – ενσυναίσθηση,  δικαιοσύνη, βιώσιμες πρακτικές για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Πώς μπορούν οι εταιρείες – σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς και την πολιτεία – να ανταποκριθούν  στις ανάγκες και τις προσδοκίες ενός διαρκώς αυξανόμενου παγκόσμιου πληθυσμού, σε θέματα περιβάλλοντος, καινοτομίας, εκπαίδευσης, ποιότητας προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών;

Discussion leaders:

Χρίστος Δήμας, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας

Nίκος Δημάκος, Partner, Head of Consulting KPMG

Ζαχαρίας Ραγκούσης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Pfizer Hellas

Moderator: Απόστολος Μαγγηριάδης, News Anchor and Political Correspondent SKAI TV

TAKING STRATEGIC FORESIGHT SERIOUSLY

Τι φέρνει η Ομάδα Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού και Έρευνας για το Μέλλον (Strategic Foresight), που σχεδιάζει την Ελλάδα του μέλλοντος; Ποιος είναι ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα  και των μεγάλων επιχειρήσεων;  Την ώρα που “το μέλλον γίνεται τρόπος σκέψης και όχι χρονικό σημείο”, απαιτείται μακροπρόθεσμος εθνικός σχεδιασμός σε μια σειρά από τομείς, οι οποίοι αναμένεται να αναδείξουν προκλήσεις όχι μόνο στην μετα-Covid περίοδο, αλλά στις επόμενες δεκαετίες. Η κλιματική αλλαγή, η πράσινη ανάπτυξη, η αειφορία, οι τεχνολογικές εξελίξεις και οι επιπτώσεις τους.

Discussion leaders:

Πασχάλης Αποστολίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, AbbVie Φαρμακευτική 

Γιάννης Μαστρογεωργίου, Πρόεδρος Επιτροπής Foresight, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης

Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Ελλάδα & Κύπρος

Chair: Τάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece

HOW TO SUPPORT A MORE RESILIENT WORKFORCE

powered by Most Powerful Women

Πρόκειται για ένα σημείο καμπής. Για εκατομμύρια από εμάς, η εργασία εξ αποστάσεως έχει μετατραπεί από καινοτόμο ιδέα σε καθημερινή πραγματικότητα. Τα σπίτια έχουν μεταμορφωθεί σε χώρους εργασίας, και οι στενές συνεργασίες πραγματοποιούνται μέσα από μικρά παράθυρα στις οθόνες των υπολογιστών και των τηλεφώνων μας. Ζήσαμε και ζούμε μια εικονική πραγματικότητα, έ στην διάρκεια της οποίας χάσαμε κρίσιμο χρόνο «πρόσωπο με πρόσωπο». Καθώς η «εργασία» επιστρέφει στη νέα της κανονικότητα εργαζόμενοι και εργοδότες αντιμετωπίζουμε μια σειρά από μεγάλες προκλήσεις. Τα καλά νέα; Όλο αυτό είναι επίσης και μια ευκαιρία για τους ηγέτες από όλους τους κλάδους της οικονομίας να ορίσουν μια πιο υγιή κανονικότητα. Πώς μπορούν οι ηγέτες να υιοθετήσουν μια νέα κουλτούρα συμπερίληψης, με διαφάνεια και εμπιστοσύνη για να προωθήσουν τις αλλαγές που επέρχονται;

Discussion leaders:

Σοφία Εφραίμογλου, Πρόεδρος ΕΕΔΕΓΕ, Αντιπρόεδρος ΙΜΕ

Έφη Κουτσουρέλη, Αντιπρόεδρος, Quest Group

Ρεβέκκα Πιτσίκα, Founder & CEO, People for Business

Moderator: Μαρία Ακριβού, Senior Editor Fortune Greece

ECONOMY: GREECE’S GREATEST CHALLENGE

Η μεγάλη πρόκληση για όλα τα κράτη-μέλη της ΕΕ, και φυσικά για την Ελλάδα, είναι να προχωρήσουν άμεσα στην έναρξη των έργων και την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Με βάση τα ορόσημα και τους στόχους που έχουν τεθεί στο Εθνικό Σχέδιο «Ελλάδα 2.0», είναι κρίσιμος ο χρόνος της διαδικασίας εκταμίευσης των χρημάτων από το Ταμείο Ανάκαμψης και σωστής τους αξιοποίησης. Μόνον το 2021 και το 2022 η χώρα μας θα εισπράξει περίπου 12 δισ. ευρώ και το στοίχημα για ταχεία ωρίμανση των έργων είναι μεγάλο. Τα projects και οι τομείς στα οποία θα πρέπει να επικεντρώσει η χώρα. Ο ρόλος του τραπεζικού συστήματος, οι επενδυτικές ευκαιρίες, στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης.

Discussion leaders:

Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αναπληρωτής CEO Eurobank

Θεόδωρος Σκυλακάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών

Aθηνά Χατζηπέτρου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Αναπτυξιακή Τράπεζα

Chair: Τάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece

TRANSPARENCY: MAKING STAKEHOLDER CAPITALISM WORK FOR ALL

powered by CEO Initiative

Οι επιχειρήσεις είναι πλέον ο πιο αξιόπιστος θεσμός στον κόσμο, με σχεδόν το 70% των καταναλωτών να πιστεύουν ότι οι CEO πρέπει να παρέμβουν για να επιλύσουν τα κοινωνικά προβλήματα, την ώρα που οι κυβερνήσεις δεν μπορούν από μόνες τους να το πράξουν. Αυτή η αυξανόμενη δυσπιστία απέναντι στις κυβερνήσεις έχει δώσει μεγαλύτερη ώθηση στις επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν τα κοινωνικά ζητήματα με πιο περιεκτικό και δημοκρατικό τρόπο. Η αυξανόμενη δυναμική γύρω από τον καπιταλισμό των ενδιαφερομένων μερών έχει επίσης δημιουργήσει μια απαίτηση για πλήρη διαφάνεια από τους εταιρικούς ηγέτες. Πώς μπορούν οι διευθύνοντες σύμβουλοι να εξισορροπήσουν την οικοδόμηση εμπιστοσύνης με την ικανοποίηση των πολυάριθμων αναγκών όλων των ενδιαφερομένων μερών;

Discussion leaders:

Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ

Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος CHIPITA, Aντιπρόεδρος ΣΕΒ

Chair: Αναστασία Παρετζόγλου, Brand Manager Fortune Greece

BREAK

MOST ADMIRED COMPANIES: CEREMONY & DINNER

Η βράβευση των πιο Αξιοθαύμαστων Εταιρειών στην Ελλάδα για το 2021.

Speakers

Co-Chairs

Moderators

Partners

Contact Us

Η εταιρική συμμετοχή στο Most Admired Companies Exclusive Event & Dinner με ροτόντα 10 ατόμων ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.

Αντίστοιχα, η τιμή του ατομικού εισιτηρίου προσέλευσης είναι στα 200 ευρώ.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Τάνια Σουγιουλτζή (694 539 3328 & tsougioultzi@forwardmedia.gr).

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, register here