Η ιστορία του Σεργκέι Μπριν: Πώς ο συνιδρυτής της Google έγινε δισεκατομμυριούχος

Η ιστορία του Σεργκέι Μπριν: Πώς ο συνιδρυτής της Google έγινε δισεκατομμυριούχος
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - SEPTEMBER 25: Co-Founder of Google/Alphabet Sergey Brin arrives at the Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala held at the Academy Museum of Motion Pictures on September 25, 2021 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Ο Σεργκέι Μπριν άλλαξε ριζικά τον κόσμο της τεχνολογίας και έγινε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς κάποιοι άνθρωποι καταφέρνουν να συμπεριληφθούν στους πλουσιότερους του κόσμου;  Κάποιοι τα κατάφεραν κληρονομώντας πλούτο, μερικοί από καθαρή τύχη, όμως οι περισσότεροι τα κατάφεραν με το να δουλέψουν πάρα πολύ.

Αν και η σκληρή δουλειά δεν είναι το μόνο που χρειάζεται για να βγάλει κανείς πολλά χρήματα, μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας σε ορισμένες περιπτώσεις. Στην παρακάτω λίστα θα εξετάσουμε την περίπτωση ενός εξαιρετικού ανθρώπου που έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο να μην παρατήσει τα όνειρά του ακόμα και όταν το μέλλον φαίνεται ζοφερό.

Σήμερα, θα κοιτάξουμε τον κόσμο των δισεκατομμυριούχων μέσα από τον Σεργκέι Μπριν, συνιδρυτή της Google, και θα μάθουμε πώς έφτασε στην κορυφή.

Πηγή: The Richest