Επιστροφή κεφαλαίου από την Folli Follie

Επιστροφή κεφαλαίου από την Folli Follie

Η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων ενέκρινε την απόφαση.

Την επιστροφή κεφαλαίου ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία.

Ειδικότερα, η γενική συνέλευση ενέκρινε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού της διαφοράς υπέρ το άρτιο (ποσού 13.270.156,94 ευρώ), με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής, καθώς και την ισόποση (ήτοι κατά ποσό 13.270.156,94 ευρώ) μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με επιστροφή μετρητών στους μετόχους (ποσού 0,20 ευρώ ανά μετοχή) και μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής. Επίσης, εγκρίθηκε η παροχή των απαραίτητων εξουσιοδοτήσεων προς το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας σε σχέση με την επιστροφή του ποσού της μείωσης του κεφαλαίου στους μετόχους με καταβολή μετρητών, την αποκοπή του δικαιώματος αυτού, καθώς και την ημερομηνία έναρξης καταβολής του ποσού της επιστροφής.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ετήσια γενική συνέλευση αποφάσισε αναφορικά με τη διάθεση των καθαρών κερδών της χρήσεως 1η Ιανουαρίου 2014–31η Δεκεμβρίου 2014 και τη μη διανομή μερίσματος κερδών στους μετόχους. Επιπλέον, εγκρίθηκε πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών, διάρκειας δύο ετών, με ελάχιστη τιμή 5 ευρώ και μέγιστη τιμή 50 ευρώ.