Folli Follie: Μετά τους λογαριασμούς και τις θυρίδες, δεσμεύονται ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου και της εταιρείας

Folli Follie: Μετά τους λογαριασμούς και τις θυρίδες, δεσμεύονται ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου και της εταιρείας

Με απόφαση της επικεφαλής της Αρχής Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Άννας Ζαΐρη.

Άλλο ένα χτύπημα δέχθηκε η οικογένεια Κουτσολιούτσου, καθώς μετά τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και των θυρίδων της, σειρά έχουν τα ακίνητα της οικογένειας και της εταιρείας.

Συγκεκριμένα με απόφαση της επικεφαλής της Αρχής Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Άννας Ζαΐρη, η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από παράνομες δραστηριότητες προχωράει στη δέσμευση των ακινήτων ιδιοκτησίας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie, αλλά και των ακινήτων της εταιρείας.

Σύμφωνα με νομικούς κύκλους, η απόφαση των εισαγγελικών Αρχών να δεσμεύσουν τα ακίνητα της οικογένειας Κουτσολιούτσου καθιστά πλέον το Δημόσιο πρώτο τη τάξει δικαιούχο των ακινήτων αυτών.

Για την υπόθεση της Folli Follie βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική έρευνα, την οποία διενεργεί ο οικονομικός εισαγγελέας Ιωάννης Δραγάτσης στο πλαίσιο της οποίας έχουν ήδη κληθεί σε εξηγήσεις οι υπεύθυνοι της εταιρείας και ο εισαγγελέας βρίσκεται στο στάδιο της αξιολόγησης των επιχειρημάτων τους πριν προβεί σε άσκηση ποινικής δίωξης για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, αλλά και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. ή σε αρχειοθέτηση της υπόθεσης για κάποιους από τους κληθέντες σε εξηγήσεις.