Και ο ALPHA υποψήφιος για τηλεοπτική άδεια – Λήγει στις 3μμ η προθεσμία υποβολής των φακέλων στο ΕΣΡ

Και ο ALPHA υποψήφιος για τηλεοπτική άδεια – Λήγει στις 3μμ η προθεσμία υποβολής των φακέλων στο ΕΣΡ

Μέχρι το απόγευμα θα είναι γνωστά τα επιχειρηματικά σχήματα που θα συμμετάσχουν τελικώς στον διαγωνισμό για τις επτά άδειες εθνικής εμβέλειας.

Μετά τους τηλεοπτικούς σταθμούς STAR και ΣΚΑΪ, ο ALPHA έγινε το τρίτο κανάλι που κατέθεσε τον φάκελο της υποψηφιότητάς του για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό που θα «κληρώσει» τις επτά ψηφιακές άδειες εθνικής εμβέλειας.

Στα γραφεία του ΕΣΡ, τα οποία από χθες φυλάσσονται από ισχυρή ομάδα αστυνομικών δυνάμεων, οι επτά ομάδες υποδοχής βρίσκονται από το πρωί έτοιμες να παραλάβουν τους φακέλους των υποψηφίων ενδιαφερομένων για μια τηλεοπτική άδεια.

Οι ενδιαφερόμενοι έως τις 15.00 το μεσημέρι, πρέπει να υποβάλουν τους φακέλους με τα απαραίτητα έγγραφα, παράβολο 30.000 ευρώ και εγγυητική επιστολή 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ραδιοφώνου 24/7, εκπρόσωποι τουλάχιστον πέντε σταθμών έχουν πάει στη ΦΑΕΕ για να εκδώσουν το παράβολο που απαιτείται για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Η προκήρυξη ζητά από τα εταιρικά σχήματα ή κοινοπραξίες, τα πλήρη στοιχεία των μετόχων που έχουν ποσοστό από 1% και πάνω.

Δείτε ακόμη: Ώρες αγωνίας για τους 420 εργαζόμενους του MEGA