Αυτές είναι οι αγαπημένες μάρκες πολυτελείας για τους millennials

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άτομα ηλικίας από 18 έως 35 ετών συμμετείχαν στην αύξηση κατά 85% στο εμπόριο ειδών πολυτελείας την περσινή χρονιά.

Οι millennials αισθάνονται πιο αισιόδοξοι για τα μελλοντικά τους έσοδα σε σχέση με πελάτες μεγαλύτερης ηλικίας και επομένως ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε είδη πολυτελείας.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα σε πάνω από 3.000 καταναλωτές από την Κίνα, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, που πραγματοποιήθηκε από την UBS Group AG. Άτομα ηλικίας από 18 έως 35 ετών συμμετείχαν στην αύξηση κατά 85% στο εμπόριο ειδών πολυτελείας την περσινή χρονιά και θα αντιπροσωπεύσουν το 45% ενός συνολικού ποσού που ξοδεύεται σε είδη πολυτελείας μέχρι το 2025, σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Η Gucci και η Louis Vuitton είναι οι αγαπημένες μάρκες των millennials, σύμφωνα με την έρευνα και τα δεδομένα που αναλύθηκαν από την UBS. Ενώ η πρόθεση του να αγοράσουν από το διαδίκτυο είναι υψηλότερη στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα σε σχέση με καταναλωτές μεγαλύτερης ηλικίας, τα φυσικά καταστήματα συνεχίζουν να κατέχουν υψηλές θέσεις στα προτιμώμενα μέρη για ψώνια.

Οι Κινέζοι millennials, η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη πίσω από τις αυξήσεις των πωλήσεων, διαθέτει περίπου το 20% του εισοδήματος από την πώληση προϊόντων πολυτελείας, ένα παρόμοιο ποσοστό με τις παλαιότερες γενιές. Οι νέοι άνθρωποι στην Ιταλία και τις ΗΠΑ έχουν μεγαλύτερα διαθέσιμα ποσά για να ξοδεύουν σε σχέση με τους μεγαλύτερούς τους, σύμφωνα με την έρευνα.