Αυτή είναι η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair

Αυτή είναι η νέα ελληνική ιστοσελίδα της Ryanair

Η low cost αεροπορική εταιρεία φιλοδοξεί να κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία κρατήσεων για τους Έλληνες καταναλωτές.

Στην παρουσίαση της καινούργιας της ελληνικής ιστοσελίδας στους δημοσιογράφους προχώρησε η low cost εταιρεία Ryanair την Τρίτη. Η αεροπορική φιλοδοξεί να κάνει ακόμα πιο εύκολο για τους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες να κάνουν κράτηση με τους χαμηλότερους ναύλους στο www.ryanair.com/gr.

Μια από τις λειτουργίες της νέας ιστοσελίδας είναι η εφαρμογή «ανιχνευτή ναύλου», με την οποία οι ενδιαφερόμενοι πελάτες θα μπορούν να βρουν και να κλείσουν τους χαμηλότερους ναύλους σύμφωνα με την τιμή, τη διαδρομή και την περίοδο του ταξιδιού. Επίσης θα μπορούν να μοιραστούν αυτούς τους αεροπορικούς ναύλους με φίλους και συγγενείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσω της εφαρμογής «μοιράσου τον ναύλο».

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν, επίσης, να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό προφίλ και με ασφάλεια να αποθηκεύσουν τα δεδομένα τους εύκολα στο «η Ryanair μου», με σκοπό να πραγματοποιούν ταχύτερες κρατήσεις και check-ins στο site της εταιρείας, την ίδια στιγμή που η Ryanair θα παρουσιάζει και θα προωθεί οικογενειακά και επαγγελματικά προϊόντα μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο John Alborante, Sales & Marketing Manager, Italy, Greece and Croatia της Ryanair, είπε: «Η Ryanair είναι ενθουσιασμένη που παρουσιάζει την καινούργια ελληνική ιστοσελίδα της, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους Έλληνες καταναλωτές να κάνουν κράτηση με φθηνότερους ναύλους απευθείας στο www.ryanair.com/gr. Οι Έλληνες καταναλωτές γνωρίζουν και για αυτό έχουν ήδη επιλέξει την Ryanair για τους χαμηλούς της ναύλους αλλά και λόγω της υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης πελατών που παρέχει η εταιρεία. Όχι μόνο μπορούν να κάνουν κρατήσεις για τις πτήσεις τους στο καινούργιο μας ελληνικό site αλλά μπορούν επίσης να απολαύσουν μία δωρεάν μικρή δεύτερη τσάντα χειραποσκευής, «ήσυχες πτήσεις», επιλογή συγκεκριμένης θέσης, ενώ μπορούν να χρησιμοποιούν και τις ηλεκτρονικές τους συσκευές σε όλη τη διάρκεια της πτήσης τους σε συνδυασμό με μία νέα εφαρμογή για smartphones».

Διαβάστε ακόμη: Ελληνική «απογείωση» για τη Ryanair