Άλλη μια φορά η Στόρμι Ντάνιελς επιτίθεται στον Λευκό Οίκο

Άλλη μια φορά η Στόρμι Ντάνιελς επιτίθεται στον Λευκό Οίκο
epa06673919 Stormy Daniels (Stephanie Clifford) departs Federal Court after a hearing involving President Donald J. Trump's long-time personal attorney Michael Cohen in New York, New York, USA, 16 April 2018. Cohen's hotel room, apartment and office were raided last week by federal authorities reportedly as part of an investigation into possible bank fraud, wire fraud and campaign finance violations. EPA/PETER FOLEY

Η Στόρμι κατέθεσε την αγωγή σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Αντικείμενο της αγωγής αποτελεί σκίτσο που ανήρτησε στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που ισχυρίζεται ότι πέρασε μια νύχτα με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και είχε ήδη καταθέσει αγωγή κατά του δικηγόρου του, κλιμακώνει την κόντρα της με τον Λευκό Οίκο, προχωρώντας σε αγωγή και κατά του ίδιου του Τραμπ για δυσφήμηση.

Η Στόρμι κατέθεσε την αγωγή σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης. Αντικείμενο της αγωγής αποτελεί ένα σκίτσο το οποίο ανήρτησε στο Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μέσα στον Απρίλιο, το οποίο σύμφωνα με την ηθοποιό αισθησιακών ταινιών δείχνει τον άνθρωπο που την απείλησε το 2011 για να μην μιλήσει για τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Ένα σκίτσο χρόνια μετά για έναν άνθρωπο ο οποίος δεν υπάρχει. Πρόκειται για απάτη, την οποία προβάλλουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης των fake media για ηλιθίους (αλλά το ξέρουν)» έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος στο αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση, σύμφωνα με την αγωγή είναι ψευδής και δυσφημιστική και έχει στόχο να μειώσει την προσωπικότητα της Στόρμι Ντάνιελς σε όλον τον κόσμο. Μάλιστα, η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι εξαιτίας αυτής της ανάρτησης δέχεται απειλές για ζωή της.

Ο Λευκός Οίκος δεν έχει ακόμα απαντήσει σχετικά με την συγκεκριμένη αγωγή.