Αστυνομικοί κατά κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς

Αστυνομικοί κατά κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και μέλη οργανώσεων κατά των πλειστηριασμών πραγματοποιούν διαμαρτυρία εξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Καποδιστρίου, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ για το ζήτημα της επιπλέον φύλαξης συμβολαιογραφικών γραφείων και τις εξελίξεις με τους επερχόμενους πλειστηριασμούς.

 

«Με αφορμή τις τελευταίες διαταγές για την απασχόληση αστυνομικών στη φύλαξη συμβολαιογραφικών γραφείων, επανερχόμαστε στο μείζον ζήτημα της επικίνδυνης χρησιμοποίησης αστυνομικών δυνάμεων για την εφαρμογή μιας αντιλαϊκής πολιτικής, που δεν πλήττει μόνο όσους ιδιοκτήτες ακινήτων αδυνατούν να εκπληρώσουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις και κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, αλλά έχει άμεσες αρνητικές παρενέργειες στην όλη λειτουργία και αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας».

Αυτά τονίζει, μεταξύ άλλων, σε σημερινή ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), ενώ καλεί την κυβέρνηση «να προβεί στις δέουσες ενέργειες ώστε η Ελληνική Αστυνομία να μην εμπλακεί σε μια επιζήμια για τους αστυνομικούς και την κοινωνία επικίνδυνη εξέλιξη».

Διαβάστε ακόμη: ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει συμφωνία με τους θεσμούς για 130.000 πλειστηριασμούς άμεσα