Best Workplaces 2017: Πότε λήγει η προθεσμίας συμμετοχής

Best Workplaces 2017: Πότε λήγει η προθεσμίας συμμετοχής

Όροι και προϋποθέσεις για την ετήσια αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στην έρευνα Best Workplaces 2017, όπως ανακοίνωσε το Great Place to Work® Hellas.

Όσες εταιρείες απασχολούν περισσότερους από 20 εργαζόμενους και επιθυμούν να αξιολογήσουν το εργασιακό περιβάλλον τους και να το συγκρίνουν με αυτό των άλλων εταιρειών, έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτήν τη μεγάλη ετήσια έρευνα. Εάν η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα εξαίρετο εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της, θα συμπεριληφθεί στη λίστα των καλύτερων εταιρειών, θα διακριθεί και θα βραβευθεί.

Στην Ελλάδα, βραβεύονται κάθε χρόνο τρεις κατηγορίες επιχειρήσεων, ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Συγκεκριμένα:

– Δέκα εταιρείες, οι οποίες απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους και πάνω.

– Δέκα επιχειρήσεις με 50 έως 250 εργαζόμενους.

– Πέντε επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, βασικός στόχος της έρευνας Best Workplaces είναι να δώσει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αποτιμήσουν, να κατανοήσουν και να βελτιώσουν το εργασιακό περιβάλλον τοτς και παράλληλα να προβληθούν γι’ αυτό, εάν το αξίζουν. Η συγκεκριμένη έρευνα, η οποία είναι η μεγαλύτερη σε όλον τον κόσμο, διεξάγεται κάθε χρόνο σε 51 χώρες, συμμετέχουν περίπου 5.500 επιχειρήσεις, πουαπασχολούν πάνω από 10 εκατομμύρια εργαζόμενους και συμπληρώνονται περισσότερα από δύο εκατομμύρια ερωτηματολόγια.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για την έρευνα και τη μεθοδολογία της στην ιστοσελίδα: http://www.greatplacetowork.gr.