Χρηματοδότηση από την Τράπεζα Πειραιώς εξασφάλισε η Vyra.com

Χρηματοδότηση από την Τράπεζα Πειραιώς εξασφάλισε η Vyra.com
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η startup εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής διαθέτει περισσότερα από 9.500 σκάφη σε έξι μεσογειακές χώρες.

Ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών της ελληνικής πλατφόρμας online εκμίσθωσης σκαφών αναψυχής, Vyra.com, αναμένεται ότι θα δώσει η χρηματοδότηση που έλαβε από το Fund PJ Tech Catalyst, καθώς και την εταιρεία Driin Holdings, όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας.

Η Vyra.com προσφέρει ιστιοπλοϊκές διακοπές στις 6 μεγάλες αγορές της Μεσογείου (Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία). Διαθέτει περισσότερες από 9.500 επιλογές σκαφών και επιτρέπει την εκμίσθωση, με διαδικασίες εύκολες, γρήγορες και σε προσιτές τιμές για όλους.

Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015 και λάνσαρε την ηλεκτρονική πλατφόρμα της τον Ιανουάριο του 2016.
Το Piraeus Jeremie Tech Catalyst Fund, το Venture Capital, επενδυτικό ταμείο που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Πειραιώς με το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων, υπό το σχήμα JEREMIE, «αγκάλιασε» τα επιχειρηματικά σχέδια της Vyra.com για άνοιγμα σε νέες αγορές, το development νέων τεχνολογικών εφαρμογών στην πλατφόρμα και τη δημιουργία νέων τουριστικών πακέτων.

Σύμφωνα με τη γενική διευθύντρια της εταιρείας, Σοφία Φινοκαλιώτη: «To όραμά μας δεν είναι να αποτελέσουμε έναν ακόμη πράκτορα στην ανερχόμενη αγορά των sailing διακοπών. Με οπλοστάσιο έναν ποιοτικό στόλο, με πάνω από 9.500 επιλογές σκαφών και εξειδικευμένους συνεργάτες, στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν έμπιστο προσωπικό σύμβουλο διακοπών που αναζητά και προσφέρει εξατομικευμένες προτάσεις για τις ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου».