Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δημιούργησε τον απόλυτο 24/7 προορισμό για την έκθεση HORECA 2023

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Δημιούργησε τον απόλυτο 24/7 προορισμό για την έκθεση HORECA 2023
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον παρουσίασε το διευρυμένο 24/7 χαρτοφυλάκιό της με τα premium προϊόντα Three Cents, τον αυθεντικό ιταλικό espresso Caffè Vergnano, αλλά και την είσοδο στην κατηγορία της μπίρας με τα προϊόντα της AB InBev.

Έτοιμη για μια μοναδική καλοκαιρινή σεζόν, η Coca-Cola Τρία Έψιλον υποδέχτηκε τους επαγγελματίες HoReCa στη HoReCa Piazza-Destination 24/7, τον απόλυτο προορισμό 24/7, που δίνει αξία σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Στην ειδικά σχεδιασμένη πλατεία της Coca-Cola Τρία Έψιλον, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία και τις μοναδικές ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει το χαρτοφυλάκιό της. Ένα χαρτοφυλάκιο πιο διευρυμένο και πιο πλήρες από ποτέ, με την προσθήκη τριών ξεχωριστών brands: Caffè Vergnano, Three Cents και είσοδο στην κατηγορία της μπίρας, με τα προϊόντα της AB InBev.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είσοδος στην κατηγορία της μπΙρας με συνεργάτη τη Νο 1 ζυθοποιία στον κόσµο

Η εταιρεία προχώρησε σε μια αποκλειστική, μακροπρόθεσμη συμφωνία με την AB InBev, τη μεγαλύτερη ζυθοποιία στον κόσμο, με ορισμένα από τα πιο δημοφιλή σήματα μπίρας, όπως Corona, Stella Artois και Bud. Η συνεργασία, που βρίσκεται σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2023, περιλαμβάνει πωλήσεις, διανομή, trade marketing και ενεργοποίηση της αγοράς για ορισμένα από τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα που ανήκουν στην AB InBev. Μαζί με την AB InBev και ένα ισχυρό και απολύτως αλληλοσυμπληρούμενο χαρτοφυλάκιο κορυφαίων εμπορικών σημάτων, η εταιρεία καλύπτει ακόμα περισσότερες περιστάσεις κατανάλωσης.

H είσοδός της στην κατηγορία της μπίρας, μας από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες ποτών, αποτελεί μια συναρπαστική ευκαιρία ανάπτυξης για την εταιρεία και τους συνεργάτες της και υποστηρίζει πλήρως το όραμά της να αποτελεί συνεργάτη επιλογής 24/7 για τους πελάτες της και τους καταναλωτές. Παράλληλα, αποτελεί μια φυσική επέκταση του υπάρχοντος χαρτοφυλακίου εμπορικών σημάτων της, συμπληρώνοντας τη βασική της δραστηριότητα στα μη αλκοολούχα ποτά, καθώς και το χαρτοφυλάκιο Καφέ, Premium Spirits και σνακ, που διαθέτει και εξελίσσει συνεχώς. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά επίσης σε 80 νέες μόνιμες προσλήψεις, ενισχύοντας, κατά κύριο λόγο, την ομάδα πωλήσεων, με περισσότερες από μία στις τρεις προσλήψεις να υποστηρίζουν την κατηγορία της μπίρας. Αυτές οι προσλήψεις είναι επιπλέον των 50 προσλήψεων για τις εποχικές θέσεις πωλήσεων που ανακοίνωσε η εταιρεία πρόσφατα.

Ενίσχυση του χαρτοφυλακίου premium mixers με τα Three Cents

Η εταιρεία διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των ανθρακούχων προϊόντων για ενήλικες με τα προϊόντα της Three Cents, την πρώτη ελληνική μάρκα αρτιζανάλ αναψυκτικών και μίξερ, υψηλής ποιότητας. Με την προσθήκη αυτής της super-premium μάρκας στο χαρτοφυλάκιό της, η εταιρεία απευθύνεται σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα καταναλωτικών προτιμήσεων. Τα Three Cents είναι ιδιαίτερα αγαπητά και δημοφιλή στους Έλληνες, γεγονός που προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Συνδυάζοντας τις ισχυρές εμπορικές της δυνατότητες με την επιχειρηματική τεχνογνωσία της ομάδας Three Cents, η εταιρεία φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια ισχυρή συνεργασία που θα τα τοποθετήσει ακόμα καλύτερα στην κατηγορία ανθρακούχων προϊόντων για ενήλικες – μια κατηγορία που αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης του 24/7 χαρτοφυλακίου της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυθεντικός ιταλικός espresso Caffè Vergnano

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον άνοιξε επίσης και ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην κατηγορία του καφέ, καλωσορίζοντας στο χαρτοφυλάκιό της τον κορυφαίο ιταλικό espresso Caffè Vergnano. Ο Caffè Vergnano αντιπροσωπεύει τον αυθεντικό ιταλικό espresso, με περισσότερα από 140 χρόνια ιστορία, έχοντας πάντα στον πυρήνα του αξίες όπως η κληρονομιά, η ποιότητα, η βιωσιμότητα, το πάθος και η κομψότητα. Παράγεται από μια ιταλική οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1882 και έδρα τη Santena στην Ιταλία, που προσφέρει τον αυθεντικό ιταλικό espresso σε όλο τον κόσμο, για πάνω από 140 χρόνια.

H επωνυμία Caffè Vergnano είναι μια εξαιρετικά σημαντική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιό της εταιρείας, καθώς εστιάζει έντονα στον κλάδο HoReCa, που αποτελεί κινητήριο δύναμη ανάπτυξης για τους πελάτες της και για την ίδια την εταιρεία. Ο Caffè Vergnano ενισχύει την ευελιξία του 24/7 χαρτοφυλακίου της, δίνοντάς της τη δυνατότητα να προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο καφέ που καλύπτει μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων των καταναλωτών.

Ο Caffè Vergnano διατίθεται αποκλειστικά σε καταστήματα HoReCa, σε πανελλαδικό επίπεδο. Με ένα ολοκληρωμένο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο σε μορφή κόκκων και συνολικά έξι blends espresso, ο Caffè Vergnano έρχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες των χώρων εστίασης. Σε δύο διαθέσιμες γκάμες, την 1882 Line σε συσκευασίες 100% R-PET 2.5kg και την Classic Line με 4 κωδικούς σε συσκευασία 1kg.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24/7 Συνεργάτης επιλογής για τους επαγγελματίες του κλάδου HoReCA

Ο κλάδος του HoReCA αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την Coca-Cola Τρία Έψιλον. Άλλωστε, όπως ανέδειξε και η πρόσφατη μελέτη του ΙΟΒΕ για το Κοινωνικό και Οικονομικό αποτύπωμά της στην Ελλάδα, ο κλάδος HoReCa κατέχει το υψηλότερο μερίδιο στη δημιουργία αξίας, που προκύπτει άμεσα και έμμεσα από τη δραστηριότητά της.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναπτύσσεται με όραμα να αποτελεί έναν 24/7 συνεργάτη επιλογής, προσφέροντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Η ελληνική αγορά είναι μια αγορά γεμάτη ένταση και παλμό, με έντονη εποχικότητα, που είναι απαιτητική, υιοθετεί πολύ γρήγορα νέες τάσεις και εξελίσσεται.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναπτύσσεται µε όραµα να αποτελεί έναν 24/7 συνεργάτη επιλογής, προσφέροντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, που καλύπτει τις ανάγκες των καταναλωτών όλο το 24ωρο, επτά ηµέρες την εβδοµάδα.
Η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναπτύσσεται
µε όραµα να αποτελεί έναν 24/7 συνεργάτη επιλογής, προσφέροντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων, που καλύπτει τις ανάγκες
των καταναλωτών όλο το 24ωρο, επτά
ηµέρες την εβδοµάδα.

Σε αυτή την αγορά, «ευρύ χαρτοφυλάκιο» σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους πελάτες της εταιρείας, βοηθώντας τους να παρέχουν τη βέλτιστη λύση για κάθε περίσταση στους καταναλωτές τους.

Παράλληλα, η εταιρεία θέλει να αποτελεί έναν συνεργάτη-σύμβουλο για τον κλάδο. Στο πλαίσιο αυτό, οι επισκέπτες της Έκθεσης ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα HoReCa Empowered που υλοποιεί η εταιρεία για την ενίσχυση των δεξιοτήτων και την εκπαίδευση των επαγγελματιών του κλάδου. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον σε εκδήλωση του Fortune Greece ανακοίνωσε ότι επανεκκινεί τα physical trainings και 29-31 Μαρτίου η εταιρεία με τους συνεργάτες της θα βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης για εκπαιδεύσεις. Επίσης, στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για την ψηφιακή πλατφόρμα Zero Waste HoReCa Hub, της Coca-Cola Hellas, που προσφέρει στις επιχειρήσεις δωρεάν εκπαίδευση πάνω στις βέλτιστες πρακτικές ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας, με στόχο την επιτυχή αύξηση των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων τους και τη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.

**Το άρθρο δημοσιεύεται στο νέο τεύχος του Fortune Greece που κυκλοφορεί από την Παρασκευή 3/3 στα περίπτερα. Δείτε τον χάρτη με τα σημεία πώλησης ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Zero Waste HoReCa Hub: Όταν η Coca-Cola ενώνει τη βιωσιμότητα με την επιχειρηματικότητα