Το Costa Navarino πρωταγωνιστεί και στον συνεδριακό τουρισμό

Το Costa Navarino πρωταγωνιστεί και στον συνεδριακό τουρισμό

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εταιρικές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας.

Το συνέδριο της ΑΒΤΑ, που αφορά ταξιδιωτικούς πράκτορες της Βρετανίας, επανέρχεται στην Ελλάδα ύστερα από 15 χρόνια (το 2000 είχε πραγματοποιηθεί στην Κω).

Την επιτυχή διεκδίκηση του συνεδρίου διαγωνιζόμενη στην τελευταία φάση με την Πορτογαλία και την Ινδονησία έφερε σε πέρας η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 600 Βρετανούς τουριστικούς πράκτορες- μέλη της ΑΒΤΑ αντιπροσώπους των εταιρειών Google, Yahoo, Tripadvisor και ταξιδιωτικούς συντάκτες από κορυφαία βρετανικά έντυπα.

Να σημειωθεί ότι η βρετανική αγορά είναι η δεύτερη σημαντικότερη αγορά για τον ελληνικό προορισμό. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την τράπεζα της Ελλάδος, ο αριθμός των Βρετανών τουριστών που επισκέφθηκε την χώρα μας για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου φέτος παρουσίασε αύξηση κατά 16,9% ξεπερνώντας το 1 εκατ. τουρίστες.

Στο διάσημα αυτό οι Βρετανοί επισκέπτες πραγματοποίησαν στον ελληνικό προορισμό, ταξιδιωτικές δαπάνες ύψους 791,5 εκατ. ευρώ.

Σε ανακοίνωση της η ΑΒΤΑ ανέφερε για την Costa Navarino ότι είναι ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή της Μεσσηνίας που προσφέρει πρόσβαση σε πολλά μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς περιλαμβανομένης της Αρχαίας Ολυμπίας και του ναού του Επικούρειου Απόλλωνα.

Το Costa Navarino δεν σταματά εδώ. Συνεχίζει να φιλοξενεί τις μεγαλύτερες εταιρικές εκδηλώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο αυτό στο συγκρότημα θα γίνει και το λανσάρισα του νέου μοντέλου Passat της αυτοκινητοβιομηχανίας volkswagen, που  ξεκινά αύριο και λήγει στις 3 Δεκεμβρίου.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή λοιπόν, για την οποία οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από τις 15 Σεπτεμβρίου,  το Navarino θα κλείσει για την φετινή περίοδο στις 13 Δεκεμβρίου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν στο συγκρότημα περίπου 22.000 διανυκτερεύσεις.