Cyclon: «Εύλογη η δημόσια πρόταση της Motor Oil»

Cyclon: «Εύλογη η δημόσια πρόταση της Motor Oil»

Δίδεται η δυνατότητα στους μετόχους να ρευστοποιήσουν την επένδυσή τους έναντι ανταλλάγματος.

Εύλογο χαρακτηρίζει το διοικητικό συμβούλιο της Cyclon το τίμημα ύψους 0,70 ευρώ ανά μετοχή, της δημόσιας πρότασης της Motor Oil, αναφέροντας ότι βρίσκεται εντός των ορίων του εύρους τιµών, που προσδιόρισε ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος.

Το ΔΣ της Cyclon τονίζει πως, μέσω της δημόσιας πρότασης, δίδεται η δυνατότητα στους μετόχους να ρευστοποιήσουν την επένδυσή τους έναντι ανταλλάγματος εντός των απαιτήσεων του Ν. 3461/2006 και χωρίς να επιβαρυνθούν τα έξοδα συναλλαγής και τον σχετικό φόρο χρηματιστηριακών συναλλαγών, ο οποίος ανέρχεται σήμερα σε ποσοστό 0,20%.

Παράλληλα, όπως επισημαίνει, τα στρατηγικά σχέδια της Motor Oil και οι επιχειρηματικοί στόχοι του για τη Cyclon συνάδουν µε τα αντίστοιχα σχέδια και στόχους της διοίκησης της εταιρείας.

«Η απόκτηση του 100% των μετοχών από τον προτείνοντα ενισχύει τη θέση της εταιρείας, γεγονός που εκτιμάται ότι θα της επιτρέψει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικότερα τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες προς όφελος της ιδίας και των εργαζομένων της», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ΔΣ, «δεδομένων των δηλώσεων του προτείνοντος στο Πληροφοριακό ∆ελτίο, η δημόσια πρόταση δεν θα έχει δυσμενή αντίκτυπο στον συνολικό αριθμό των απασχολούμενων στην εταιρεία, καθώς και στους όρους απασχόλησής τους».

Διαβάστε ακόμα:

Αύξηση εσόδων για την Entersoft

Folli Follie: Από 30 Σεπτεμβρίου η επιστροφή κεφαλαίου