«Η Ελλάδα είναι η Καραϊβική της Ευρώπης»

«Η Ελλάδα είναι η Καραϊβική της Ευρώπης»

Ο πρόεδρος του Traveller Made εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός προορισμός για τους τουρίστες. 

Ως την «Καραϊβική της Ευρώπης» χαρακτηρίζει την Ελλάδα , ο Κουέντιν Ντεσιουρμόντ, πρόεδρος του Traveller Made, μιας ευρωπαϊκής κοινότητας δικτύωσης που απαρτίζεται από ταξιδιωτικούς οργανισμούς που ειδικεύονται στον σχεδιασμό πολυτελών και μοναδικών ταξιδιών, τόσο για ιδιώτες όσο και για μικρά γκρουπ.

Μιλώντας στην Καθημερινή, υποστηρίζει ότι η Ελλάδα είναι ένας πολύ σημαντικός προορισμός που ξεχωρίζει για τον πολιτισμό, τα νησιά και την ιστορία του. Ειδικότερα, οι επιμέρους ελληνικοί προορισμοί που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη. Ο ίδιος διευκρινίζει ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν επηρέασε τους τουρίστες υψηλού εισοδηματικού επιπέδου από το να επισκεφθούν τη χώρα μας.

Ακόμη αναφέρεται στην Αθήνα με αφορμή τη διοργάνωση του πρώτου συνεδρίου του Traveller Made, στο οποίο συμμετείχαν 40 μέλη – ιδιοκτήτες μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων.

Μεταξύ άλλων, στο συνέδριο, που διεξήχθη υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, συμμετείχαν ιδιοκτήτες γραφείων από την Ελλάδα, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Λεττονία, τη Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, τη Ρωσία και την Αγγλία.

Το Traveller Made έχει ως μέλη 71 ταξιδιωτικά γραφεία και συνεργάζεται με περίπου 200 ξενοδοχεία και 40 DMC (Εταιρείες Διαχείρισης Προορισμών) σε όλο τον κόσμο.