Εμβολιάστηκε ο Μάριο Ντράγκι- Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca

Εμβολιάστηκε ο Μάριο Ντράγκι- Έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca
epa07645378 President of the European Central Bank (ECB) Mario Draghi arrives at the Eurogroup meeting in Luxembourg, 13 June 2019. The Eurogroup will discuss inequality in the eurozone, based on the European Commission analysis and also will have a presention of the outcome of the IMF's Article IV consultation with the euro area. EPA/JULIEN WARNAND Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εμβολιάστηκε νωρίτερα σήμερα μαζί με τη σύζυγό του. Σε μια προσπάθεια να διαβεβαιώσει το κοινό σχετικά με την ασφάλεια του, ο Ιταλός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι και η σύζυγός του εμβολιάστηκαν σήμερα το πρωί κατά του κορωνοϊού. Είναι αμφότεροι ηλικίας 73 ετών. Τους χορηγήθηκε το εμβόλιο της ΑstraZeneca στο κέντρο εμβολιασμού του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού της Ρώμης Termini.

Σε μια προσπάθεια να διαβεβαιώσει το ιταλικό κοινό σχετικά με την ασφάλεια του AstraZeneca, ο Ντράγκι ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα κάνει το συγκεκριμένο εμβόλιο, αφότου η χώρα σταμάτησε την κυκλοφορία του λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια του.

Έως τις 29 Μαρτίου, έχουν χορηγηθεί στην Ιταλία περισσότερες από 9,4 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου κατά της Covid-19, με τη Λομβαρδία να ηγείται της διάθεσης με 1,5 εκατομμύρια δόσεις.