Gerd Leonhard: Tα επόμενα 10 χρόνια θα είναι πιο σημαντικά από τα προηγούμενα 100 (βίντεο)

Gerd Leonhard: Tα επόμενα 10 χρόνια θα είναι πιο σημαντικά από τα προηγούμενα 100 (βίντεο)
Δείτε ένα απόσπασμα από την ομιλία του κορυφαίου futurist & humanist στο πλαίσιο του CEO Initiative Workshop στη NEMEA, που διοργάνωσαν FortuneGreece & Tsomokos στις 15 Οκτωβρίου.

Μελλοντολόγος, ουμανιστής, συγγραφέας, σκηνοθέτης, λάτρης της Ελλάδας και κορυφαίος ομιλητής, ο Gerd Leonhard είναι ένας από του 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στην Ευρώπη. Microsoft, Google, AUDI, L’ Oreal, NBC, IBM, Visa είναι μερικές μόνο από τις εταιρίες που έχει συνεργαστεί, ενώ επηρεάζει και εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους να «φανταστούν» και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο.

“The Future is not a time frame. It is a mindset”, υποστηρίζει στην ομιλία του στο πλαίσιο του CEO Initiative Workshop στη ΝΕΜΕΑ, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή κορυφαίων CEOs.

“Τα επόμενα 10 χρόνια θα φέρουν την αλλαγή σε όλα όσα θεωρούνταν επιστημονική φαντασία, όπως η υπολογιστική cloud, τα δίκτυα 5G, η μετάφραση γλωσσών, οι έξυπνες υπηρεσίες, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Θα είναι ίσως η πιο σημαντική δεκαετία στην ιστορία της ανθρωπότητας” ανέφερε ο Gerd. 

Στο απόσπασμα που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την τοποθέτηση του για το μέλλον, τη ψηφιακή μετάβαση και τον ρόλο των social media και για την ανάγκη ανάπτυξης ατζέντας με βάση την κυκλική οικονομία ώστε να απαντήσουμε σε φλέγοντα ζητήματα όπως η κλιματική κρίση και ο συμπεριληπτικός καπιταλισμός.

Όλη η ομιλία του Gerd Leonhard στο CEO Initiative Workshop ΕΔΩ

Δείτε τα highlights του CEO Initiative Workshop στη ΝΕΜΕΑ στο βίντεο που ακολουθεί: