H Brussels Airlines επιστρέφει στην Αθήνα

H Brussels Airlines επιστρέφει στην Αθήνα

Μετά από δύο χρόνια απουσίας η αεροπορική εταιρεία επιστρέφει και θα συνδέει ξανά την Αθήνα με τις Βρυξέλλες τρεις φορές την εβδομάδα.

Την επιστροφή της στην Ελλάδα ανακοίνωσε σε επίσημη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, η αεροπορική εταιρεία Brussels Airlines και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ύστερα από απουσία δύο ετών, θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια κατά τους θερινούς μήνες, ενώ προς το παρόν, δεν υπάρχει πρόβλεψη για συνέχεια των δρομολογίων και για το χειμώνα του 2014-15. Εκτός από τις δικές της πτήσεις, η Brussels Airlines προσφέρει στους επιβάτες όχι μόνο τη δυνατότητα συνδυασμού πτήσεων με την Aegean Airlines, εταίρο κοινής εκμετάλλευσης πτήσεων (code share) και εταίρο στη συμμαχία Star Alliance, αλλά και καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας, Βρυξελλών και αρκετών ελληνικών νησιών.

«Με μεγάλη χαρά συνδέουμε και πάλι την Ελλάδα με τη βάση μας στην πρωτεύουσα της Ευρώπης. Τα πρώτα αποτελέσματα των νέων μας πτήσεων είναι πολύ ενθαρρυντικά. Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων λειτουργίας επιτύχαμε συντελεστή πληρότητας 90%», πρόσθεσε ο περιφερειακός διευθυντής της Brussels Airlines, Andreas Weingartner κ. Weingartner κατά την ομιλία του στην εκδήλωση.

Οι πτήσεις διενεργούνται κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή. Κατά τη διάρκεια του Ιουλίου και του Αυγούστου θα προστεθεί πτήση κάθε Σάββατο. Η αναχώρηση από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών θα γίνεται το πρωί και από την Αθήνα νωρίς το απόγευμα. Χάρις στα ιδανικά αυτά ωράρια, οι επιβάτες μπορούν να συνδυάζουν ανταπόκριση με πολλές πτήσεις της Brussels Airlines προς τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και τις ΗΠΑ.

Όλες οι πτήσεις διενεργούνται με μοντέρνα αεροσκάφη τύπου Airbus A 319 ή Airbus A 320. Η Brussels Airlines εξόπλισε πρόσφατα τα αεροσκάφη αυτά με νέα, άνετα και εργονομικά καθίσματα.