Η Apple κυκλοφόρησε update για ένα πρόβλημα στα νέα iPhone 15 Pro

Η Apple κυκλοφόρησε update για ένα πρόβλημα στα νέα iPhone 15 Pro
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ορισμένοι πρώτοι ιδιοκτήτες iPhone 15 Pro ανέφεραν ότι το iPhone τους μπορούσε να ζεσταθεί περισσότερο από το κανονικό.

Η Apple κυκλοφόρησε την Τετάρτη ένα update λογισμικού την Τετάρτη για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υπερθέρμανσης που ταλαιπώρησε ορισμένους πρώτους αγοραστές των καινούργιων iPhone 15 Pro.

Η ενημέρωση, που ονομάζεται iOS 17.0.3, είναι διαθέσιμη ως over-the-air διόρθωση στην ενότητα ενημέρωσης λογισμικού της εφαρμογής ρυθμίσεων iPhone. Οι σημειώσεις του update αναφέρουν πως η ενημέρωση «παρέχει σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις ασφαλείας και αντιμετωπίζει ένα ζήτημα που μπορεί να προκαλέσει τη λειτουργία του iPhone πιο ζεστή από την αναμενόμενη». Η ενημέρωση κυκλοφόρησε επίσης για παλαιότερα iPhone καθώς και για iPad.

Όπως ανέφερε το Fortune.com, ορισμένοι πρώτοι ιδιοκτήτες iPhone 15 Pro ανέφεραν ότι το iPhone τους μπορούσε να ζεσταθεί περισσότερο από το κανονικό.

Η Apple το Σάββατο μίλησε για εσφαλμένο  κώδικα σε εφαρμογές όπως το Uber, το Instagram και το παιχνίδι αγώνων Asphalt 9, εκτός από ένα σφάλμα στο λογισμικό της συσκευής. Η εταιρεία δήλωσε ότι η νέα ρύθμιση της συσκευής θα μπορούσε να υπερφορτώσει τον επεξεργαστή και να οδηγήσει σε υπερθέρμανση.

Παρά τις αντίθετες εικασίες, η εταιρεία δήλωσε ότι η ενημέρωση λογισμικού δεν θα επιβραδύνει το νέο τσιπ A17 Pro του iPhone 15 Pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: fortune.com