Η Lidl Ελλάς διαθέτει 100.000 ευρώ για την κάλυψη αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας

Η Lidl Ελλάς διαθέτει 100.000 ευρώ για την κάλυψη αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας
epa03742612 (FILE) A file picture dated 22 February 2007 shows people entering a Lidl supermarket in Ludwigsburg, Germany, 22 February 2007. The famoius German discount supermarket is considering expanding it chain to the USA. According to a company spokesman the move has been deemed as feasible and viable EPA/MARIJAN MURAT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη μάχη κατά του Covid-19 συμβάλλει η Lidl Ελλάς και διαθέτει 100.000 ευρώ για την κάλυψη επειγόντων αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η συγκεκριμένη δωρεά προστίθεται στον κρίκο μιας μακράς αλυσίδας προσφοράς, άξονας της οποίας είναι η εταιρική υπευθυνότητα. «Με απέραντο σεβασμό προς τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης με τον Covid-19, η Lidl Ελλάς αναγνωρίζει και ενισχύει την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα προχωρά σε δωρεά 50.000 μασκών στην Περιφέρεια Αττικής για τον ίδιο σκοπό.

«Η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της Lidl Ελλάς, κάτι που αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις προς την ελληνική κοινωνία. Στις δύσκολες αυτές στιγμές θεωρούμε καθήκον μας να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και να σταθούμε αρωγός στη μάχη του κατά του Covid-19», ανέφερε σχετικά η Βασιλική Αδαμίδου, διευθύντρια Επικοινωνίας, Εταιρικής Υπευθυνότητας και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Lidl Ελλάς.