Η Philip Morris αναπτύσσει stick «μηδενικού καπνού» για IQOS

Η Philip Morris αναπτύσσει stick «μηδενικού καπνού» για IQOS
Σύμφωνα με την εταιρεία, το επωνομαζόμενο LEVIA μπορεί να διαχωριστεί πλήρως από τα υπόλοιπα καπνικά προϊόντα.

Η Philip Morris International παρουσίασε την Πέμπτη ένα stick “μηδενικού καπνού” για χρήση με τη συσκευή θέρμανσης -και όχι καύσης- καπνού IQOS, το οποίο μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία να αποφύγει φορολογικές και άλλες ρυθμίσεις, που επηρεάζουν τα προϊόντα της σε ορισμένες αγορές.

Τα IQOS είναι συσκευές που θερμαίνουν εσωτερικά τον καπνό απελευθερώνοντας ένα αερόλυμα το οποίο περιέχει νικοτίνη, μια διαδικασία που η εταιρεία λέει ότι δυνητικά οδηγεί σε λιγότερους κινδύνους για την υγεία σε σύγκριση με το κάπνισμα.

Τώρα, η PMI έχει αναπτύξει μια σειρά από sticks, τα οποία ονομάζει LEVIA, που δεν περιέχουν καπνό αλλά ένα “μη καπνικό υπόστρωμα” εμποτισμένο με νικοτίνη, με γεύσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, καπνό και μέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο διευθύνων σύμβουλος Jacek Olczak δήλωσε ότι, εκτός από το να προσφέρει μια άλλη εναλλακτική λύση στους καταναλωτές, που μπορεί να μην επιθυμούν να χρησιμοποιούν καπνό, το προϊόν μπορεί να αποφύγει τους βαρείς φόρους ή άλλους ελέγχους που επιβάλλονται στα άλλα προϊόντα της.

Το LEVIA “μπορεί να μην υπόκειται σε κανονισμούς για τα αρώματα σε ορισμένες δικαιοδοσίες” και “δεν ταιριάζει” στις υπάρχουσες φορολογικές κατηγορίες, συνέχισε ο Olczak, προσθέτοντας ότι η PMI βρίσκεται σε συζητήσεις με τις ρυθμιστικές αρχές σε ορισμένες αγορές-στόχους σχετικά με το πώς θα το προσεγγίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: