Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ

Η Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ

Η συνεργασία με τον ΤΑΡ έχει ξεκινήσει στις αρχές του 2015.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι ο τραπεζικός εταίρος στην Ελλάδα του Trans Adriatic Pipeline (TAP) και  υποστηρίζει την υλοποίηση  της πληρωμής των αποζημιώσεων των ιδιοκτητών και χρηστών γης που επηρεάζονται από την διέλευση του αγωγού.

Η συνεργασία με τον ΤΑΡ έχει ξεκινήσει στις αρχές του 2015 όταν η Τράπεζα κέρδισε τον πλειοδοτικό διαγωνισμό ανάληψης των πληρωμών στην Ελλάδα που διενήργησε ο ΤΑΡ.

Η Τράπεζα Πειραιώς, μέσα από συνεργασίες σαν αυτή, συνεχίζει να προσθέτει τεχνογνωσία στην πραγματοποίηση σύνθετων έργων, διευκολύνοντας και συνδράμοντας τους πελάτες της σε όλες τις αναπτυξιακές τους δράσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπηρεσίες πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς έχουν αναγνωριστεί και βραβευτεί παγκοσμίως, Επίσης είναι η πρώτη πιστοποιημένη Τράπεζα στην Νοτιανατολική Ευρώπη σύμφωνα με το πρότυπο PCI DSS [Payment Card Industry Data Security Standards] ενώ παράλληλα έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το TUV ISO/IEC 27001:2013 Information Security Management System Standard.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων ο κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας δήλωσε:

«Η συνεργασία της Τράπεζας Πειραιώς με την κοινοπραξία του ΤΑΡ είναι απαιτητική λόγω του μεγάλου αριθμού των δικαιούχων και της σύνθετης φύσης των σχετικών διαδικασιών. Στην ουσία η Τράπεζα χρειάστηκε να παράσχει μια πλήρως εξατομικευμένη λύση με στόχο την καλύτερη και πιο έγκαιρη εξόφληση των δικαιούχων. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμβάλλουμε στην υλοποίηση αυτού του τόσο σημαντικού αναπτυξιακού έργου για την χώρα».