Interactive Bob Dylan; Κι όμως γίνεται!

Interactive Bob Dylan; Κι όμως γίνεται!

Μια κλασική φωνή, ένα πασίγνωστο κομμάτι, αλλά 16 διαφορετικά video clip για να διαλέξετε!

Πως μπορείς να κάνεις γνωστό στη νεότερη γενιά ένα τραγούδι 48 χρονών που το Rolling Stone το έχει χαρακτηρίσει ως το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών;

Μάλλον φέρνοντάς το κοντά σε εικόνες και συνθήκες σημερινής καθημερινότητας. Ο λόγος για το τραγούδι του Bob Dylan «Like a Rolling Stone» (σ.σ. θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι του περιοδικού δεν επηρεάστηκαν από τον τίτλο του τραγουδιού για να του δώσουν την κορυφαία αυτή διάκριση), το οποίο η Βάνια Χέιμαν, μία 27χρονη σκηνοθέτιδα από το Ισραήλ γύρισε σε 16 video clip όπου αντιγράφεται η ζωή της τηλεόρασης.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο θεατής μπορεί κατά τη διάρκεια του τραγουδιού να κάνει zapping και να παρακολουθήσει από όποιο «κανάλι» θέλει το τραγούδι, ερμηνευμένο είτε από έναν παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού, είτε από μια εκπομπή telemarketing ή από το κορίτσι που λέει τον καιρό.

Για να γυριστούν και να μονταριστούν όλα τα video πέρασαν πάνω από δύο μήνες, ενώ η συνολική τους διάρκεια φτάνει τη μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά. Δύο ημέρες μετά την τοποθέτησή του στο site του Bob Dylan, πάνω από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το τραγούδι με ποσοστό άνω του 90% να κάνει zapping. Όπως λένε οι δημιουργοί, μόνο το 4% επέλεξε να δει το τραγούδι όπως εμφανίζεται στο «μουσικό κανάλι» όπου η εκτέλεση είναι από τον δημιουργό του.

Δείτε και κάντε zapping με το «Like a Rolling Stone» εδώ.