Με δήλωση Καραμανλή η κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην Αθήνα

Με δήλωση Καραμανλή η κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην Αθήνα
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής παρίσταται στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής με θέμα: Κύρωση της Τελικής Συμφωνίας για την Επίλυση των Διαφορών οι οποίες περιγράφονται στις Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 817 (1993) και 845 (1993), τη Λήξη της Ενδιάμεσης Συμφωνίας του 1995 και την Εδραίωση Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης μεταξύ των Μερώv, Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει δήλωση κατά την είσοδό του στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Περιστέρι.

Δήλωση προς τους πολίτες κατά την είσοδό του στην κεντρική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα την Πέμπτη αναμένεται να κάνει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές της Κυριακής ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να στείλει ένα μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης ενόψει των απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων.

Το «παρών» στην ομιλία Μητσοτάκη στο κλειστό γήπεδο Περιστερίου αναμένεται να δώσουν όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αναμένεται επίσης ο Κώστας Καραμανλής να παραβρεθεί και στην τελευταία ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα κλείσει την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.