MPW Summit: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο συνέδριο του Fortune Greece στις 15 Απριλίου (βίντεο)

MPW Summit: Όλα όσα έγιναν στο μεγάλο συνέδριο του Fortune Greece στις 15 Απριλίου (βίντεο)
Περισσότεροι από 50 ομιλητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό,  έδωσαν το παρόν σε έναν ψηφιακό «μαραθώνιο» οκτώ ωρών στο Most Powerful Women Summit, την Πέμπτη 15 Απριλίου.

Σε έναν ψηφιακό «μαραθώνιο» οκτώ ωρών,  το Μost Powerful Women Summit online την Πέμπτη 15 Απριλίου έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας. Ισχυρές γυναίκες του επιχειρείν, μαζί με κορυφαίους ακαδημαϊκούς, επιχειρηματικούς και πολιτικούς ηγέτες και εκπροσώπους από την θεσμική ηγεσία έδωσαν το στίγμα της επόμενης μέρας με πρωτοβουλίες και “πράξεις”.

Περισσότεροι από 50 ομιλητές  από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατέθεσαν τις πρωτοβουλίες  που απαιτούνται εδώ και τώρα, στα καυτά ζητήματα της περιβαλλοντικής κρίσης, της πρόσβασης στην τεχνολογία, στην Υγεία, την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, με κοινό παρονομαστή την συμπερίληψη και τη διαφορετικότητα.

Το Most Powerful Women Summit συμπίπτει με την έκδοση του νέου τεύχους του Fortune που κυκλοφορεί αυτή την Τρίτη 20 Απριλίου και περιλαμβάνει την ετήσια έρευνα «Μost Powerful Women in Business».

Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 1.300 θεατές που παρακολούθησαν το συνέδριο μέσω της πλατφόρμας της eventora.

Όλο το συνέδριο και τα βίντεο των discussion panel είναι πλέον διαθέσιμα στο Υoutube και στη σελίδα του Fortune Greece. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.