Ο Έλον Μασκ «κλείνει το μάτι» στην Τέιλορ Σουίφτ: «Φέρε τη μουσική σου στο X»

Ο Έλον Μασκ «κλείνει το μάτι» στην Τέιλορ Σουίφτ: «Φέρε τη μουσική σου στο X»
American singer-songwriter Taylor Swift wearing a Versace dress arrives at the 2023 MTV Video Music Awards held at the Prudential Center on September 12, 2023 in Newark, New Jersey, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Νέο... άνοιγμα του δισεκατομμυριούχου για να προωθήσει την πλατφόρμα του.

Ο Έλον Μασκ αποφάσισε να απευθυνθεί στην Τέιλορ Σουίφτ, ζητώντας της να δημοσιεύσει τη μουσική της στο X.

«Σας προτείνω να δημοσιεύσετε μουσική ή βίντεο από συναυλίες απευθείας στην πλατφόρμα X», έγραψε σε μια ανάρτηση στο πρώην Twitter ο δισεκατομμυριούχος.

Το παραπάνω αποτελούσε απάντηση σε ανάρτηση της τραγουδίστριας στις 20 Σεπτεμβρίου, στην ίδια πλατφόρμα, όπου ανακοίνωνε το εξώφυλλο και τη λίστα των τραγουδιών του επερχόμενου άλμπουμ της, «1989 (Taylor’s Version)».

Πρόκειται για επανηχογράφηση του πέμπτου άλμπουμ της Σουίφτ, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός από την προώθηση του άλμπουμ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Τέιλορ Σουιφτ συνεργάστηκε με τη Google για τη δημιουργία μιας σειράς… γρίφων που οι θαυμαστές της πρέπει να λύσουν, αν θέλουν να ανακαλύψουν ανέκδοτα κομμάτια του «1989», τα οποία θα περιλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ.

Ωστόσο, η λειτουργία με τους γρίφους αντιμετώπισε τεχνικές δυσκολίες λίγες ώρες μετά την έναρξή της.

Η προσπάθεια του Μασκ να επικοινωνήσει με την Σουίφτ έρχεται να προστεθεί στις πολλές απόπειρές του να προωθήσει το X χρησιμοποιώντας την επιρροή διακεκριμένων προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: