Ο Έλον Μασκ σκέφτεται να λανσάρει 3 «βαθμίδες» συνδρομής στο X

Ο Έλον Μασκ σκέφτεται να λανσάρει 3 «βαθμίδες» συνδρομής στο X
In this photo illustration a X logo is displayed on a smartphone screen and Twitter logos on a MacBook screen in Athens, Greece on July 24, 2023. Twitter unveils X logo to replace Larry the bird. (Photo Illustration by Nikolas Kokovlis/NurPhoto) (Photo by Nikolas Kokovlis / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Κάθε βαθμίδα θα τιμολογείται με βάση τον αριθμό των διαφημίσεων που προβάλλονται στους πελάτες.

Το X (πρώην Twitter) μπορεί να λανσάρει 3 επίπεδα συνδρομών για τους χρήστες της πλατφόρμας, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Άτομο που βρέθηκε την Πέμπτη σε τηλεδιάσκεψη με τους κατόχους χρέους της X δήλωσε στο Bloomberg Πως η εταιρεία του Έλον Μασκ εξετάζει να δοκιμάσει τρεις διαφορετικές βαθμίδες premium συνδρομής, Basic, Standard και Plus.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, κάθε βαθμίδα θα τιμολογείται με βάση τον αριθμό των διαφημίσεων που προβάλλονται στους πελάτες.

Μέχρι σήμερα, το premium πακέτο για το X κοστίζει 8 δολάρια το μήνα. Οι συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν ένα μπλε σημάδι ελέγχου (τέως γνωστό ως Twitter Blue) για το λογαριασμό τους στο X και να έχουν πρώιμη πρόσβαση σε νέες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα επεξεργασίας των δημοσιεύσεών τους.

Η X δήλωσε επίσης ότι ενώ οι διαφημιζόμενοι επιστρέφουν στην πλατφόρμα, φέρνουν μικρότερους προϋπολογισμούς από ό,τι πριν.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, η διευθύνουσα σύμβουλος της X, Λίντα Γιακαρίνο, έδωσε μια γενικά αισιόδοξη άποψη για την εταιρεία, στην οποία εντάχθηκε τον Ιούνιο.

Τα έσοδα αυξάνονται σε υψηλά μονοψήφια ποσοστά από τρίμηνο σε τρίμηνο σε όλες τις διαφημίσεις, την αδειοδότηση δεδομένων και τις συνδρομές, είπε η ίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: Bloomberg.com