Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσίαζει στο Ηρώδειο τους «Δικούς του Ήρωες»

Ο Μάριος Φραγκούλης παρουσίαζει στο Ηρώδειο τους «Δικούς του Ήρωες»

Μία πρωτότυπη μουσική παράσταση στις 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Μία πρωτότυπη μουσική παράσταση με τίτλο «Stage Heroes – Οι δικοί μου Ήρωες», θα παρουσιάσει ο διεθνής Έλληνας τενόρος Μάριος Φραγκούλης σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Πρόκειται για μία μουσική αναδρομή, εμπνευσμένη από τους αγαπημένους ήρωες της καλλιτεχνικής του πορείας. Θρυλικοί ήρωες της όπερας, των μιούζικαλ, του θεάτρου αλλά και της έβδομης τέχνης θα αναβιώσουν στη σκηνή του Ηρωδείου με τη λυρική φωνή του Μάριου Φραγκούλη σκιαγραφώντας τα όνειρα και τις σημαντικές στιγμές της προσωπικής του διαδρομής στο θέατρο και τη μουσική, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη: «Reworks» ξανά στη Θεσσαλονίκη

Ο Μάριος Φραγκούλης θα ερμηνεύσει με το δικό του μοναδικό τρόπο άριες από γνωστές και αγαπημένες όπερες όπως «O κουρέας της Σεβίλλης», «Τραβιάτα», «Το ελιξήριο της αγάπης», ναπολιτάνικες καντσονέτες που τραγουδούν το πάθος και τον έρωτα με αναφορές στον σπουδαίο Ιταλό τενόρο Μάριο Λάνζα, αλλά και ρόλους από έργα μεγάλων Ελλήνων δημιουργών που αποτέλεσαν σταθμούς στην καριέρα του όπως «Η Λειτουργία του Ορφέα», «Ερωτόκριτος», «Όρνιθες» και άλλα.

Τον δημοφιλή ερμηνευτή θα συνοδεύσει επί σκηνής η σοπράνο Ντέμπορα Μάγιερς για να μεταφέρουν το κοινό με τις φωνές τους, στο λαμπερό κόσμο των μιούζικαλ, ερμηνεύοντας γνωστά ντουέτα από διάσημα μιούζικαλ όπως τα «Le Miserables», «Phantom of the Opera», «The King and I», «West Side Story» και άλλα.

Διαβάστε ακόμη: Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνεται ο Spetses Mini Marathon

Τη συναυλία θα πλαισιώσει σπάνιο οπτικοακουστικό υλικό από μοναδικές στιγμές της καριέρας του γνωστού καλλιτέχνη στην ελληνική και ξένη σκηνή.

Η μουσική αναδρομή θα ολοκληρωθεί με αγαπημένα τραγούδια, από το χθες και το σήμερα, της διεθνούς δισκογραφίας του Μάριου Φραγκούλη σε αυτή την πλούσια «βιογραφική» συναυλία.

Η παράσταση ξεκινά στις 21:00, ενώ το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από τα καταστήματα Public, τα εκδοτήρια του Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 ,Στοά Πεσμαζόγλου) και ηλεκτρονικά από τις σελίδες www.livetickets.gr και www.ticketservices.gr.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής: διακεκριμένη ζώνη: 75 ευρώ, Α’ ζώνη: 60 ευρώ, Β’ ζώνη: 50 ευρώ, Γ’ ζώνη: 40 ευρώ, άνω διάζωμα: 20 ευρώ – μειωμένο: 15 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: Αλέξανδρος Μπελτές