O Πιστόριους φέρεται να έκανε μαθήματα υποκριτικής για το δικαστήριο!

O Πιστόριους φέρεται να έκανε μαθήματα υποκριτικής για το δικαστήριο!

Καταγγελία από δημοσιογράφο ότι γνωστός ηθοποιός τον προετοίμασε για την πολύκροτη δίκη. 

Άλλο ένα στοιχείο, που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, έρχεται να προστεθεί στο σίριαλ της πολύκροτης δίκης του Νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη, Όσκαρ Πιστόριους. Συγκεκριμένα με ανοιχτή επιστολή της η πρώην αρθογράφος της εφημερίδας «South African Sunday Times», Τζάνι Άλαν, επικαλούμενη «αξιόπιστες πηγές» υποστηρίζει ότι ο Πιστόριους έκανε μαθήματα υποκριτικής από διάσημο νοτιοαφρικανό ηθοποιό και φίλο του!

«Το γνωρίζω από αξιόπιστη πηγή ότι παρακολουθείς μαθήματα υποκριτικής για τις ημέρες σου στο δικαστήριο. Ο δάσκαλός σου έχει ένα πολύ δύσκολο έργο. Όσκαρ είσαι ο τελευταίος από μια σειρά ψεύτικων ηρώων. Όπως και τόσοι άλλοι στο παρελθόν, πρόδωσες τους ανθρώπους σου και απογοήτευσες τους οπαδούς σου» αναφέρει χαρακτηριστικά ανάμμεσα σε άλλα η δημοσιογράφος στην επιστολή της.

Το ίδιο υπονοούμενο άφησε και η μητέρας της δολοφονημένης Στέενκαμπ, η οποία είπε λίγες μέρες νωρίτερα ότι ο Πιστόριους έχει τη δυνατότητα «να παίξει τον ρόλο του στο δικαστήριο».

Η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους αναμένεται να ξεκινήσει ξανά στις 5 Μαΐου. Αν αυτή η καταγγελία αληθεύει επιβαρύνει τη θέση του Όσκαρ Πιστόριους στη δίκη για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμη: 

Όσκαρ Πιστόριους: «Έκανα ένα λάθος»

Ο Πιστόριους «φλερτάρει» με την ισόβια κάθειρξη