Ο θεσμός του Navarino Challenge συνεχίζεται και το 2018

Ο θεσμός του Navarino Challenge συνεχίζεται και το 2018

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino.

Άνοιξαν οι εγγραφές για τo 6ο “Navarino Challenge”, που αποτελεί θεσμό στον χώρο του αθλητικού τουρισμού και σταθερή επιλογή αθλητικής διοργάνωσης στο ημερολόγιο κάθε ενδιαφερόμενου, από το 2013 μέχρι σήμερα!

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, στη Μεσσηνία και την Costa Navarino αναμένοντας να φιλοξενήσει για ακόμα μία χρονιά εκατοντάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές που θα λάβουν μέρος στις πολυάριθμες δραστηριότητες της.

Η πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού, η οποία ως βασικό στόχο έχει να προωθήσει τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι γεμάτη από δραστηριότητες καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο όλες τις ηλικιακές απαιτήσεις.

Το “Navarino Challenge”, με τους περισσότερους Ολυμπιονίκες πρεσβευτές σε αθλητική διοργάνωση έρχεται για ακόμα μια φορά στην Μεσσηνία με πάνω από 10 Ολυμπιακά αθλήματα! Το τρέξιμο, η κολύμβηση, το SUP, αλλά και η επιτυχημένη συνταγή του Tae Kwon Do (με την παρουσία του δις αργυρού Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη) και του boccia (με τον κάτοχο 4 Παραολυμπιακών μεταλλίων, Γρηγόρη Πολυχρονίδη), είναι μερικά από τα αγωνίσματα που πρωταγωνιστούν.

Οι διαδρομές τρεξίματος

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα στις διαδρομές του Ημιμαραθωνίου (21,1χλμ.), των 10χλμ., και των 5χλμ. (τρέξιμο & δυναμικό βάδισμα).   Στη διοργάνωση θα υπάρχει χρονομέτρηση για όλους τους συμμετέχοντες.

Αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας

Οι φίλοι της κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας, θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν με  συναγωνισμό και χρονομέτρηση για πρώτη χρονιά, στον πανέμορφο όρμο του Ναυαρίνου στο γραφικό λιμάνι της Πύλου καλύπτοντας την ξεχωριστή κολυμβητική διαδρομή του 1 μιλίου (1,6 χλμ.).

Αγώνες Stand Up Paddling

Αμέσως μετά την κολυμβητική δράση, θα διεξαχθεί για 3η συνεχή χρονιά ο αγώνας σκυταλοδρομίας Stand Up Paddling by BIC® Sport!

Οι εγγραφές για την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού έχουν ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα που είναι διαθέσιμη στο ακόλουθο link: http://activemedia.com.gr/product/navarino-challenge-2018/. Παράλληλα, η προπώληση πραγματοποιείται online μέσω www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 καθώς και στα σημεία προπώλησης του δικτύου Viva. Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την 31 Αυγούστου 2018.

Να σημειωθεί ότι όσοι από τους συμμετέχοντες στο Navarino Challenge κλείσουν το πακέτο διαμονής τους στο The Westin Resort Costa Navarino και επιλέξουν να λάβουν μέρος στα βασικά αγωνίσματα (τρέξιμο, κολύμβηση, SUP), θα έχουν επιπλέον την δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν το πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων της διοργάνωσης. Περισσότερες πληροφορίες για τα προνομιακά πακέτα φιλοξενίας θα ανακοινωθούν σε επόμενες εβδομάδες.

Το “Navarino Challenge” σε μια προσπάθεια να συνεχίσει να καινοτομεί με στόχο να γίνεται πάντα πιο ελκυστικό, προσθέτει φέτος περισσότερα Wellness Activities για όσους συμμετάσχουν. Στο πρόγραμμα της διοργάνωσης πέραν του pilates (με την καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Μάντη Περσάκη), εντάσσεται φέτος και το CrossFit by Dimitris Moros, που αποτελεί πρόγραμμα συνολικής ενδυνάμωσης και ευεξίας με βάρη. Ο Δημήτρης Μώρος είναι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών και ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Fitness Art. Από 1997 έως το 2001 υπήρξε πανελληνιονίκης και βασικό στέλεχος της Εθνικής τζούντο. Από το 2007 ασχολείται αποκλειστικά με το personal training. Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην δραστηριότητα του crossfit στείλτε το email σας στην ακόλουθη διεύθυνση: booking@navarinochallenge.com

 Το πλήρες πρόγραμμα για όσους μείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino περιλαμβάνει ακόμα: tae kwon do, boccia, αναρρίχηση και ποδηλατάδα στη Βοϊδοκοιλιά (με την υποστήριξη του Navarino Outdoors), pilates, μπάσκετ, γκολφ (με την υποστήριξη του Navarino Golf Academy), kick boxing (με τον πρωταθλητή Αλέξανδρο Νικολαΐδη), baby swimming και aqua aerobic (με την υποστήριξη του Swim Academy), kids’ athletics, beach volley, tennis cross training (με την υποστήριξη του Navarino Racquet Academy), crossfit, beach yoga, αγώνα επίδειξης με σκάφη τύπου Optimist (από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Πύλου «Νέστωρ») και πυγμαχία (με την υποστήριξη του Vizantinos target sport club).