Ο Τσίπρας… ψηφίζει Μεϊμαράκη για πρόεδρο της ΝΔ

Ο Τσίπρας… ψηφίζει Μεϊμαράκη για πρόεδρο της ΝΔ

“Ελπίζω να έχω τη χαρά να συνομιλώ μαζί σας για μακρύ χρονικό διάστημα, να συζητάμε για τα ισοδύναμα” είπε ο πρωθυπουργός.

Έμμεση αναφορά στη διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής κατά την ανάγνωση των προγραμματικών του δηλώσεων.

Ο κ.Τσίπρας είχε μόλις ανακοινώσει την απόφαση του για αναστολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού, προκειμένου να αναζητηθούν ισοδύναμα.

Καθώς υπήρξαν σε αυτό το σημείο αντιδράσεις από τα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός είπε απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ: “Αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία εσείς που κάνατε καμπάνια για το ναι και προπαγανδίζατε το ναι σε όλα να κουνάτε το δάχτυλο και να κάνετε κριτική σε εμάς, που αγωνιστήκαμε” και στη συνέχεια απευθύνθηκε προσωπικά και ονομαστικά στον κ.Μεϊμαράκη.

“Ελπίζω κ.Μεϊμαράκη να έχω τη χαρά να συνομιλώ μαζί σας για μακρύ χρονικό διάστημα, να είστε εσείς αυτός που θα μου ζητάτε ισοδύναμα μέτρα για το δημόσιο συμφέρον” είπε ο κ.Τσίπρας, με τον κ.Μεϊμαράκη και άλλα στελέχη της ΝΔ να ξεσπούν σε γέλια. “Βλέπω υπάρχουν αντιρρήσεις”, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός επιχειρώντας να δυναμιτίσει την κατάσταση.

Πηγή: news247.gr