Οργή Καραμανλή για το σημερινό φιάσκο των εκλογών

Οργή Καραμανλή για το σημερινό φιάσκο των εκλογών

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είχε ενημερωθεί από το Σάββατο για τα τεχνικά προβλήματα.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος παρουσιάζεται ο Κώστας Καραμανλής για το σημερινό φιάσκο των εκλογών στη ΝΔ, όπως αναφέρουν άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είχε ενημερωθεί από το Σάββατο από τον Νικήτα Κακλαμάνη για τα προβλήματα που υπήρχαν. Επικοινώνησε με στελέχη του κόμματος, τα οποία αν και τον διαβεβαίωσαν ότι τα προβλήματα θα ξεπεραστούν, εντούτοις αυτό δεν συνέβη, προκαλώντας την έκρηξη του πρώην προέδρου της ΝΔ, για τα όσα “ανεκδιήγητα” συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο κόμμα του.

«Πάνε να διαλύσουν το κόμμα, είναι απαράδεκτοι», ήταν ορισμένες από τις αντιδράσεις του, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο Κώστας Καραμανλής είναι ιδιαίτερα προβληματισμένος, αλλά δεν πρόκειται να πάρει θέση ιδιαίτερα αυτές τις ώρες που όλα είναι εν βρασμώ.

Ο Καραμανλής ωστόσο αισθάνεται πράγματι πως η κεντροδεξιά έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και πως επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα σενάρια που ήθελαν αυτή την διαδικασία να ευτελίζει τελείως την άλλοτε πιο σοβαρή παράταξη της χώρας.