Παρέμβαση Καραμανλή από τα παλιά…

Παρέμβαση Καραμανλή από τα παλιά…
Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλάει στην τηλεόραση, για το δημοψήφισμα της Κυριακής υπέρ του «Ναι», και την παραμονής της χώρας στην Ε.Ε, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Tι αναφέρουν τα δημοσιεύματα για την ενεργοποίηση του πρώην πρωθυπουργού ενόψει εκλογών.

Την πρώτη δημόσια παρέμβαση του μετά από δέκα χρόνια φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Κώστας Καραμανλής, ενόψει της της εκλογικής μάχης στις 7 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της παρουσίασης από την Διοικούσα Επιτροπή των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στην Α΄ και Β΄ ομώνυμη εκλογική Περιφέρεια σε ειδική εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Κατά τις πληροφορίες, ο Κώστας Καραμανλής για πρώτη φορά θα ανέβει στο βήμα και θα κάνει δημόσια παρέμβαση απευθύνοντας κάλεσμα στήριξης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου σε αντίθεση με όλες τις προηγούμενες προεκλογικές αναμετρήσεις όπου περιοριζόταν είτε σε γραπτή δήλωση στήριξης, είτε σε δήλωση σε τηλεοπτικά κανάλια.

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει και να ζητήσει από τους πολίτες να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως είναι ανάγκη να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση μετά τις εθνικές εκλογές.

Η «Εστία», εφημερίδα με πρόσβαση στο «περιβάλλον Καραμανλή» φιλοξενεί το θέμα στο πρωτοσέλιδο και αναφέρει πως ο πρώην Πρωθυπουργός θα κάνει «δημόσια παρέμβαση μετά δέκα χρόνια». Θα είναι η πρώτη φορά, γράφει η «Εστία», που ο κ. Καραμανλής θα ανέβει σε κομματικό βήμα από το 2009.

Η τελευταία ήταν σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως δύο ημέρες πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 λίγο πριν παραιτηθεί…