Σήμερα η «μάχη» στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017

Σήμερα η «μάχη» στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2017
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλά στη συζήτηση τροπολογιών κατά τη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου: «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τη συνεργασία στους τομείς Έρευνας και Διάσωσης» , Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών αναμένονται σε υψηλούς τόνους, ειδικά μετά και την αποκάλυψη Χουλιαράκη για τις απαιτήσεις του ΔΝΤ. 

Η  συζήτηση του προϋπολογισμού του 2017 στη Βουλή κορυφώνεται σήμερα, με την αναμενόμενη «μάχη» μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το πολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών, με την αυλαία της συζήτησης να κλείνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η σημερινή συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ., ενώ αναμένεται ότι έως τις 10 μ.μ. θα έχουν ολοκληρωθεί οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, προκειμένου να ξεκινήσει η ψηφοφορία.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το ρεκόρ ομιλητών, καθώς από τη Τρίτη που ξεκίνησε η συζήτηση του προϋπολογισμού μέχρι σήμερα, ζήτησαν και πήραν τον λόγο 196 βουλευτές και απομένουν μόλις 8 από όλους όσοι είχαν εγγραφεί.