«Στα σκαριά» η νέα ταινία για τον «Mr. Apple»

«Στα σκαριά» η νέα ταινία για τον «Mr. Apple»
Photo:

Τον Κρίστιαν Μπέιλ θέλει στον ρόλο του Στιβ Τζομπς ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας για τον ιδρυτή τη κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας υπολογιστών.

Μετά από το «Jobs» με τον Άστον Κούτσερ, η κινηματογραφική τύχη του επιχειρηματία και ιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς περνάει στα χέρια του σκηνοθέτη Ντέιβιντ Φίντσερ, κάτι που έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό. Το σενάριο της ταινίας επεξεργαζόταν ο Άαρον Σόρκιν (του «Social Network») επάνω στην best seller βιογραφία του Τζομπς, που υπογράφει ο Γουόλτερ Άιζακσον. Ο Ντ. Φίντσερ φέρεται να θέτει ως όρο τη συμμετοχή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού Κρίστιαν Μπέιλ στον κεντρικό ρόλο, αυτόν δηλαδή του Στιβ Τζομπς.

Η ταινία της Sony Pictures δεν θα είναι μιας τυπική χολιγουντιανή βιογραφία, καθώς σύμφωνα με το σεναριογράφο Α.Σόρκιν θα περιέχει τρεις μόλις ημίωρες σκηνές σε πραγματικό χρόνο, που θα ανατρέχουν στις ανακοινώσεις των πιο καινοτόμων προϊόντων που σφράγισαν την επιχειρηματική πορεία του Στιβ Τζομπς και έφεραν επανάσταση στον τεχνολογικό κόσμο.
Η πρώτη θα παρουσιάζει το λανσάρισμα του Mac το 1984, η δεύτερη το NeXT (1990), στα χρόνια που ο Τζομπς βρισκόταν εκτός Apple και η Τρίτη το iPod στην αυγή της νέας χιλιετίας.

Διαβάστε περισσότερα: 

Από τη μητέρα Τερέζα στον Στιβ Τζομπς

Γραμματόσημο θα γίνει ο «Mr. Apple»