Στους πυρόπληκτους μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ

Στους πυρόπληκτους μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ
Καμμένα αυτοκίνητα στην αυλή σπιτιού που κάηκε την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς στην περιοχή Μάτι, 39 χλμ από την Αθήνα, Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και της Εθνικής Τράπεζας, στοχεύει στην αύξηση των σχετικών πόρων, που συγκεντρώνονται μέσα από την πλατφόρμα act4Greece.

Για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στο Μάτι της Ανατολικής Αττικής θα δοθούν μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια της 83ης ΔΕΘ, μέσω του προγράμματος act4Greece, που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας.

Η συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo και της Εθνικής Τράπεζας, η οποία είναι η Επίσημη Τράπεζα της Έκθεσης, στοχεύει στην αύξηση των σχετικών πόρων, που συγκεντρώνονται μέσα από την πλατφόρμα act4Greece και θα κατευθυνθούν στην υλοποίηση αναγκαίων υποδομών στις περιοχές, οι οποίες καταστράφηκαν από τις φωτιές.

Εκτός από την διάθεση μέρους των εσόδων από τα εισιτήρια, η ΔΕΘ-Helexpo θα δημιουργήσει και ενημερωτικά σημεία στις πύλες της 83ης ΔΕΘ, προκειμένου να ενημερώνει διαδραστικά και να παρακινεί εκθέτες και επισκέπτες να συνδράμουν στο έργο συγκέντρωσης δωρεών μέσω του act4Greece.