Το παιδί με την καλύτερη δουλειά στον κόσμο βγαίνει στη σύνταξη

Το παιδί με την καλύτερη δουλειά στον κόσμο βγαίνει στη σύνταξη
NEW YORK, NY - NOVEMBER 27: A boy waits to enter the Toys R Us in Times Square on November 27, 2014 in New York, United States. Black Friday sales, which now begin on the Thursday of Thanksgiving, continue to draw shoppers out for deals and sales. (Photo by Andrew Burton/Getty Images)

Το επόμενο βήμα του δεν έχει και τόσο πλάκα.

Ο Επικεφαλής Παιχνιδιών της καναδικής βιομηχανίας «Toys R Us», Άλεξ Θορν, μόλις ολοκλήρωσε την τελευταία αξιολόγηση παιχνιδιού και αποχωρεί από τη θέση του, αν και τυπικά ολοκληρώνει την τριετή καριέρα του και βγαίνει στη σύνταξη τον Δεκέμβριο.

Επόμενο βήμα του; Το Γυμνάσιο. Ο 13χρονος δήλωσε πως ήρθε η ώρα να αφοσιωθεί στις σπουδές του, αν και η δουλειά του στην «Toys R Us» ήταν η καλύτερη δουλειά στον Καναδά.

Ο 13χρονος λάμβανε δείγματα παιχνιδιών από την εταιρεία με τα οποία έπαιζε και στη συνέχεια αξιολογούσε. Στις αρμοδιότητές του συγκαταλεγόταν και το να πηγαίνει σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις της εταιρείας και να οδηγεί το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη.

Πλέον, η «Toys R Us» μελετά τα βιογραφικά άλλων υποψηφίων για τη θέση του Άλεξ Θορν. Δεκτές γίνονται μόνο οι αιτήσεις παιδιών από τον Καναδά.

Διαβάστε επίσης: Εννιάχρονος βγάζει 1 εκατ. δολάρια το χρόνο ανοίγοντας δώρα