Η Τράπεζα Πειραιώς μπαίνει στις ηλεκτρονικές πληρωμές εισιτηρίων ΟΑΣΑ

Η Τράπεζα Πειραιώς μπαίνει στις ηλεκτρονικές πληρωμές εισιτηρίων ΟΑΣΑ

Η τράπεζα εγκαινίασε το νέο σύστημα ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης πληρωμών στην Mobile Ticketing εφαρμογή των Συγκοινωνιών Αθηνών.

Την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης των πληρωμών για την πρωτοποριακή mobile ticketing εφαρμογή των Συγκοινωνιών Αθηνών (Όμιλος ΟΑΣΑ) για «έξυπνα» κινητά iPhone και Android, ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Η mobile εφαρμογή του ΟΑΣΑ δίνει την δυνατότητα άμεσης έκδοσης και αγοράς κάθε τύπου εισιτηρίου για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, καθιστώντας την Αθήνα την δεύτερη Ευρωπαϊκή πόλη με αντίστοιχη δυνατότητα και μια από τις λίγες παγκοσμίως. Για την διευκόλυνση των χρηστών η εφαρμογή επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση μιας χρεωστικής, προπληρωμένης ή πιστωτικής κάρτας έκδοσης οποιασδήποτε τράπεζας, με την διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου να ολοκληρώνεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και χωρίς να χρειάζεται ο κάτοχος του κινητού να προμηθευτεί και να ακυρώσει χάρτινο εισιτήριο. Η υπηρεσία αυτή των Συγκοινωνιών Αθηνών μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους χρήστες των αστικών συγκοινωνιών στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, που σήμερα ξεπερνούν το 1.000.000 την ημέρα.