Χατζηδάκης: Στην καταστροφολογία της αντιπολίτευσης για την οικονομία απαντάμε με στοιχεία

Χατζηδάκης: Στην καταστροφολογία της αντιπολίτευσης για την οικονομία απαντάμε με στοιχεία
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, μιλάει κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, στο Υπουργείο Οικονομικών, Αθήνα, Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Οι Έλληνες γνωρίζουν την πραγματικότητα. Και είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξουν την προσπάθειά μας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Στην καταστροφολογία της αντιπολίτευσης για την οικονομία, απαντάμε με στοιχεία, ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«5 ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, η καταστροφολογία της αντιπολίτευσης και για την οικονομία συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα έχει γίνει Ελβετία. Προτιμά, όμως, κανείς την ανεργία στο 17,5% που ήταν το 2019 αντί στο 10,4% που είναι σήμερα; Είναι άραγε καλύτερος ο κατώτατος μισθός στα 650 ευρώ που τον παραλάβαμε από τα 830 ευρώ που είναι σήμερα; Αντίστοιχα, είναι καλύτερος ο μέσος μισθός στα 1.046 ευρώ αντί για τα 1.258 ευρώ; Και τελικά, υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι ήταν καλύτερη η απόκλιση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ που είχαμε επί ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τώρα έχουμε σύγκλιση;

Παραθέτουμε μια σειρά από στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο. Οι Έλληνες γνωρίζουν την πραγματικότητα. Και είμαι βέβαιος ότι θα στηρίξουν την προσπάθειά μας!».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: