Ξενοκώστας (ΟΝΕΧ): Με 7 δεξαμενές θα γίνουμε οι πρώτοι της Μεσογείου

Ξενοκώστας (ΟΝΕΧ): Με 7 δεξαμενές θα γίνουμε οι πρώτοι της Μεσογείου
«Ο Όμιλος ΟΝΕΧ το 2026 να είναι ο μεγαλύτερος για ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες στην περιοχή».

«Η πορεία των ναυπηγείων του Ομίλου, σε Σύρο και Ελευσίνα, είναι δεδομένη και ασταμάτητη. Η ΟΝΕΧ προχωρά τις διαδικασίες απόκτησης μιας δεξαμενής τύπου AFRAMAX στη Σύρο και μιας δεξαμενής τύπου SUEZMAX στην Ελευσίνα. Με 7 δεξαμενές θα γίνουμε οι πρώτοι της Μεσογείου, φιλοδοξώντας το 2026 ο Όμιλος ΟΝΕΧ να είναι ο μεγαλύτερος όμιλος ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών στην περιοχή».

Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ONEX, Πάνος Ξενοκώστας, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις των ναυπηγείων του Νεωρίου.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του ομίλου, μία από τις ξεχωριστές στιγμές της εκδήλωσης ήταν η κλήρωση των 21.000 ευρώ, τα οποία ο κ. Ξενοκώστας προσέφερε σε τυχερούς εργαζόμενους των ναυπηγείων. Την ίδια ώρα γνωστοποιήθηκε πως στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ του Ομίλου ΟΝΕΧ και της ATTICA GROUP, οι εργαζόμενοι των δύο ναυπηγείων του ομίλου θα δικαιούνται έκπτωση 30% για τους ίδιους, τις οικογένειες και τα μεταφερόμενα αμάξια τους, σε κάθε τους ταξίδι.

Επιπλέον, στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο Δήμητρης Μώτος, ο παλαιότερος εν ζωή εργαζόμενος στο ναυπηγείο, από το 1959 και λέγοντας έμπρακτα «ευχαριστώ», η διοίκηση του Νεωρίου αποφάσισε να δοθεί το όνομά του Δ. Μώτου στο μηχανουργείο του ναυπηγείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: