Yoleni’s: Άνοιξε τις πόρτες του ο πολυχώρος ελληνικής γαστρονομίας

Yoleni’s: Άνοιξε τις πόρτες του ο πολυχώρος ελληνικής γαστρονομίας
Photo:

Περισσότερα από 2.500 εκλεκτά προϊοντα, μαθήματα μαγειρικής, δημιουργική απασχόληση παιδιών και πολλά ακόμη στο Υοleni's Flagship concept Store.

Η Yoleni’s -το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen ελληνικών προϊόντων- συνεχίζει την ανάπτυξή της με δημιουργία δικτύου καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ξεκινώντας με τον πρότυπο πολυχώρο Ελληνικής γαστρονομίας, το Yoleni’s Flagship concept Store, στην οδό Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι, σε κτίριο 7 ορόφων συνολικά 2.500 τμ και στη συνεχεία, με άνοιγμα σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν είχε παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης. Πρώτος σταθμός οι Η.Π.Α, όπου πολύ σύντομα θα τεθούν σε λειτουργία τα πρώτα φυσικά καταστήματα.

Ο ολοκληρωμένος πολυχώρος του Yoleni’s Flagship concept Store, τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του οποίου ανέλαβε η “Gruppo Decorativo”, λειτουργεί από τις 6 Νοεμβρίου 2016, 7 ημέρες την εβδομάδα, εξυπηρετώντας σε καθημερινή βάση όλη την Αθήνα μέσω υπηρεσίας delivery και παρέχει τη δυνατότητα στον επισκέπτη-εξερευνητή να ζήσει μία μοναδική γευστική εμπειρία με ελληνικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, σε ένα φιλικό και οικείο περιβάλλον που θυμίζει έντονα τα παντοπωλεία της Αθήνας του 1950 και 1960.

Στον πολυχώρο αυτό, η Yoleni’s, στοχεύοντας πάντα στο να προσφέρει στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη γκάμα ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, έχει προχωρήσει σε στρατηγικές συνεργασίες με γνωστά και καταξιωμένα brands στο χώρο των τροφίμων, όπως η “Φάρμα Μπράλου”, η “Daily Taste”, o “Φρεσκούλης”, η “GAEA”, η ηλεκτρονική πλατφόρμα εκλεκτών οίνων “Botilia.gr, η αλλαντοποιία “Sary”, τα γαλακτοκομικά “Ρούμελη”, οι καφέδες “Δρακούλη”, η “LaMiaStevia”, η “Citrus, άρωμα μνήμης”, η μπύρα “Νήσος”, τα αναψυκτικά “ΕΨΑ”, τα προϊόντα “Kalamata Papadimitriou”, οι πορσελάνες “ΙΩΝΙΑ” και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος “Πόλκα – Φροέλεν” στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Πιο αναλυτικά, στο -1 επίπεδο βρίσκεται εδωδιμοπωλείο 2.500 και πλέον εκλεκτών ελληνικών προϊόντων από επιλεγμένους παραγωγούς, χώρος κοπής αυθεντικών αλλαντικών και τυριών, χώρος με είδη αρτοποιίας , αλλά και οπωροπωλείο νέας γενιάς από τη “Veggie Stories” με ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά.

Στο ισόγειο λειτουργεί χώρος ελαφράς εστίασης, όπου προσφέρεται η περίφημη Θρακιώτικη πίτα μας -η οποία παρασκευάζεται μπροστά στον πελάτη σε μόλις 4 λεπτά- φρεσκοψημένο τσουρέκι κάθε 30 λεπτά, φρέσκιες σαλάτες, εποχιακές σούπες, γιαούρτι πλαισιωμένο με γλυκές και αρμυρές λιχουδιές, πρωτότυπες γεύσεις παγωτού, ζεστά και κρύα σάντουιτς, καφές και αναψυκτικά. Στον ίδιο όροφο στεγάζεται κάβα με περισσότερες από 230 επιλεγμένες ετικέτες ελληνικών κρασιών, από το “Botilia.gr” και 20 ετικέτες ελληνικής μικροζυθοποιίας, αλλά και μπαρ υγείας όπου μπορεί κανείς να απολαύσει φρεσκοστυμένους χυμούς, smoothies και υγιεινά κοκτέιλ με ή χωρίς αλκοόλ.

Στον 1ο όροφο συναντάμε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοπής κρεάτων σε συνεργασία με τη φημισμένη “Φάρμα Μπράλου”, όπου ο πελάτης έχει τη δυνατότητα είτε να γευτεί επιτόπου ποιοτικά κρέατα, ιδιαίτερης και μη κοπής, με συνοδευτικά που ισορροπούν ιδανικά τη γεύση τους, είτε να τα προμηθευτούν για το σπίτι.

Στον 2ο όροφο βρίσκεται εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο “Πόλκα – Φροέλεν”, ο οποίος δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στον 3ο όροφο, έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος όπου θα πραγματοποιούνται καθημερινά μαθήματα μαγειρικής για τους λάτρεις του ποιοτικού φαγητού, σε συνεργασία με τη γνωστή σεφ Ντίνα Νικολάου, καθώς και το μοναδικό στην Ελλάδα “Olive Oil Bar”, σε συνεργασία με την “GAEA” με διαρκές πρόγραμμα σεμιναρίων και γευσιγνωσίας έξτρα παρθένου ελληνικού ελαιολάδου.

Στον 4ο όροφο στεγάζεται ο πολυμορφικός χώρος εκδηλώσεων, με οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μεγάλο εύρος εκδηλώσεων, από σεμινάρια και παρουσιάσεις, μέχρι και εταιρικά events.