Αύριο η τρίτη λοταρία αποδείξεων – Ποιοι και πώς θα συμμετέχουν

Αύριο η τρίτη λοταρία αποδείξεων – Ποιοι και πώς θα συμμετέχουν

Η κλήρωση θα αφορά τις δαπάνες Δεκεμβρίου του 2017. Τα βήματα για να δείτε πόσους λαχνούς συγκεντρώσατε και εάν κερδίσατε.

Αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου θα διενεργηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η επόμενη φορολοταρία με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών.

Η κλήρωση του Ιανουαρίου θα γίνει στις 6 το απόγευμα και θα αφορά τις δαπάνες του Δεκεμβρίου του 2017.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη φορολοταρία θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου. Στην κληρωτίδα θα μπουν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Δεκέμβριο.

Στις κληρώσεις συμμετέχουν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς θα μπει κλήρωση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή του.

Αναλυτικά τα βήματα για να δείτε πόσους λαχνούς συγκεντρώσατε και αν κερδίσατε

Οι φορολογούμενοι ακολουθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση της ΑΑΔΕ, προχωρούν στην επιλογή Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα τους ζητηθούν το όνομα χρήστη και ο κωδικός τους στο TAXISnet.

Στη συνέχεια επιλέγουν εκτύπωση, στο πλαίσιο που αναφέρει «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί». (Σημειώνεται: Επιλέγοντας «εκτύπωση» δεν εκτυπώνονται απευθείας).

Ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου φαίνονται αναλυτικά οι λαχνοί. Σε αυτό το παράθυρο υπάρχει σημείωση πόσοι από αυτούς τους λαχνούς κερδίζουν.