Fortune Greece Network: Το πρώτο live meet up της χρονιάς με τον Κυριάκο Σαμπατακάκη της Accenture

Fortune Greece Network: Το πρώτο live meet up της χρονιάς με τον Κυριάκο Σαμπατακάκη της Accenture
Η Brand Manager του Fortune Greece Αναστασία Παρετζόγλου υποδέχεται τον πρόεδρο και CEO της Accenture σε μια συζήτηση αποκλειστικά για τα μέλη του Fortune Greece Network.

To Fortune Greece Network θα υποδεχθεί τα μέλη του στο πρώτο live meet up της χρονιάς, που θα λάβει χώρα στον πολυχώρο της Ατράκτου την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Καλεσμένος ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης, ο οποίος σε ένα one to one interview με τη Brand Manager του Fortune Greece Aναστασία Παρετζόγλου, θα εξετάσουν τους τρόπους που οι ηγέτες των επιχειρήσεων καλούνται να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις του μέλλοντος.

Ποιες είναι αυτές και γιατί είναι τόσο κρίσιμες για τις εταιρείες;

Ποιος είναι ο Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης

Ο Δρ. Κυριάκος Σαμπατακάκης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Accenture στην Ελλάδα με ευθύνη για αρκετές αγορές στην Ν.Α. Ευρώπη, διοικώντας μια ομάδα 1.500+ στελεχών.

Στην θέση αυτή βρίσκεται από τον Σεπτέμβριο του 2003, έχοντας ηγηθεί πολλαπλών και σύνθετων έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα στρατηγικής, καινοτομίας, επιχειρηματικού και ψηφιακού μετασχηματισμού και τεχνολογίας σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς. Από το 2003 μέχρι το 2008, είχε επίσης την ευθύνη στην Accenture παγκοσμίως για συμβουλευτικές υπηρεσίες σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Εργάσθηκε επί σειρά ετών στην Andersen Consulting στη Ζυρίχη καθώς και σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας στην Ελβετία.

Είναι απόφοιτος των Πανεπιστημίων Yale, Dartmouth και Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

*Θέλεις να γίνεις μέλος της πλατφόρμας του Fortune Greece Network;  Αpply Now!

Περισσότερα Fortune Greece Live Media:

The Power of Innovation: Το πρώτο event της χρονιάς για την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και την εθνική ταυτότητα