To μέλλον της Mitsubishi στην 84η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

To μέλλον της Mitsubishi στην 84η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης

Η επόμενη γενιά αυτοκινήτων της εταιρείας θα αποκαλυφθεί τον προσεχή Μάρτιο.

Την 84η Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (www.salon-auto.ch), η οποία ανοίγει τις πύλες τις στο κοινό στις 6 Μαρτίου, 2014, επέλεξε η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) για να δώσει στους Ευρωπαίους πελάτες της μία εικόνα από τα μελλοντικά της σχέδια.

Με σαφή έμφαση στη σχεδίαση, τις οδηγικές επιδόσεις και τις μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, η MMC θα παρουσιάζει τα τρία τελευταία της πρωτότυπα – μία εκδοχή «επαυξημένης πραγματικότητας» μοντέλων του μέλλοντος, βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα:

Concept XR-PHEV: η επόμενη γενιά ενός μικρού plug-in υβριδικού ηλεκτρικού crossover τύπου coupé με σύστημα κίνησης FWD PHEV που περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα άμεσου ψεκασμού 1.1l MIVEC, έναν ελαφρύ, συμπαγή και υψηλής απόδοσης ηλεκτροκινητήρα και μία μπαταρία υψηλής χωρητικότητας.

Διαβάστε ακόμη: Έρχονται τα αυτοκίνητα που θα…μιλάνε!

Concept GC-PHEV: η επόμενη γενιά μεγάλου plug-in υβριδικού ηλεκτρικού SUV με μόνιμη τετρακίνηση (full-time 4WD). Η διάταξη κινητήρα μπροστά και σύστημα πίσω κίνησης RWD PHEV περιλαμβάνει έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 βενζινοκινητήρα MIVEC 3.0l που συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, έναν ηλεκτροκινητήρα υψηλής ισχύος και μία μπαταρία υψηλής χωρητικότητας για να προσφέρει παντός εδάφους επιδόσεις, αντάξιες ενός SUV.

Concept AR: η επόμενη γενιά μικρού MPV που συνδυάζει τον σπορτίφ χαρακτήρα ενός SUV με ευρυχωρία MPV. Χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ ήπιο υβριδικό σύστημα Μίζας και Γεννήτριας με Ιμάντα (Belt-driven Starter & Generator – BSG). Αυτό περιλαμβάνει έναν 3-κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα MIVEC άμεσου ψεκασμού σε συνδυασμό με ένα χαμηλής ροπής σύστημα BSG, μπαταρία ιόντων λιθίου 48V και μετατροπέα DC-DC.

Outlander PHEV – η αρχή της επόμενης 40ετίας
Τέλεια συντονισμένο χρονικά για τον εορτασμό των 40 χρόνων επίσημης παρουσίας της Mitsubishi Motors στην Ευρώπη και για να γεφυρώσει το κενό με τα καινοτόμα φουτουριστικά μοντέλα, το Outlander PHEV θα γιορτάσει επίσης την πρώτη του επιτυχία στην Ευρώπη (15.000+ παραγγελίες μέχρι την 1η Φεβρουαρίου), σε μορφή μοντέλου παραγωγής ή με αγωνιστική περιβολή –   κατευθείαν από τις κακουχίες του 2013 Asia Cross Country Rally των 2000 χλμ.