Μήνυμα Τσίπρα προς SPD: Ελπίζουμε για στροφή της ατζέντας από τη λιτότητα στην ανάπτυξη

Μήνυμα Τσίπρα προς SPD: Ελπίζουμε για στροφή της ατζέντας από τη λιτότητα στην ανάπτυξη
(Ξένη δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ (δεν εικονίζεται), κάνουν κοινές δηλώσεις στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή τους, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015, στο Βερολίνο. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

Με ανάρτησή του στο Twitter ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Όλαφ Σολτς για την απόφαση των Σοσιαλδημοκρατών να συμμετάσχουν σε κυβέρνηση συνασπισμού.

Με τον νέο σοσιαλδημοκράτη υπουργό Οικονομικών Όλαφ Σολτζ επικοινώνησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντα του, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter.

«Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη και ισορροπημένη ανάπτυξη», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο Twitter:

“Επικοινώνησα σήμερα με τον Όλ.Σολτζ να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ελπίζουμε ότι η δύσκολη αυτή απόφαση για τα μέλη του SPD θα αποδειχθεί αποφασιστική για την αλλαγή της ατζέντας στην Ευρώπη από την επιμονή στην λιτότητα προς την δίκαιη & ισορροπημένη ανάπτυξη”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ