Ο γύρος του κόσμου στα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια της Μαρίνας Φλοίσβου

Ο γύρος του κόσμου στα καφέ, τα μπαρ και τα εστιατόρια της Μαρίνας Φλοίσβου
Υπάρχουν πολλοί και καλοί λόγοι για να επισκεφθεί κανείς τον No1 προορισμό για mega yachts στην Ελλάδα. Εδώ οι πιο λαχταριστοί και κοσμοπολίτικοι.

Προνομιακά τοποθετημένη στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, η Μαρίνα Φλοίσβου έρχεται και προσφέρει μια ανεκτίμητης αξίας εμπειρία στους επισκέπτες της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις τους και να ησυχάσουν από τον θόρυβο της καθημερινότητας. Η θέα στη Σαρωνικό, με φόντο τα  αγκυροβολημένα γιοτ, είναι ιδανική για χαλάρωση, ονειροπόληση, και, γιατί όχι, τον σχεδιασμό μιας μελλοντικής απόδρασης. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε κάποιες προτάσεις από τα πολυάριθμα εστιατόρια, καφέ και μπαρ της μαρίνας που θα ταξιδέψουν τον επισκέπτη σε μακρινούς προορισμούς, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθεί από την Αθήνα.

MARINA FLISVOU, 20-21JUL2022
MARINA FLISVOU, 20-21JUL2022

To Napolitivo σας στέλνει στην Ιταλία

Η Napoli και το Aperitivο ένωσαν τις ιταλικές τους δυνάμεις και κάπως έτσι γεννήθηκε το Napolitivo. Το All Day Pizza Bar της Μαρίνας Φλοίσβου θα σας στείλει κατευθείαν στη Νάπολη. Εκτός από το αυθεντικό aperitivo, τον μυρωδατο ιταλικό καφέ και απολαυστικό brunch, θα βρείτε την αυθεντική Pizza Napoletana, και δεν χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο τυχαία. Η συγκεκριμένη pizza έχει πιστοποίηση από το Associazione Verace Pizza Napoletana (AVPN). Αυτό που την κάνει τόσο μοναδική, με βούλα, είναι ότι ψήνεται σε ξυλόφουρνο που κατασκευάστηκε στη Νάπολη με τούβλα από τον Βεζούβιο. Η ελαφριά ζύμη της φτιάχνεται καθημερινά στην κουζίνα από τους pizzaiolos του Napolitivo, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν στην Ιταλία από Ιταλούς maestros, και «κάθεται» 12-14 ώρες πριν ψηθεί.

Cruiser και πρόσω ολοταχώς για μια exclusive εμπειρία

Αν αναζητάτε ένα μέρος που, εκτός από τη θαλασσινή αύρα, θα σας προσφέρει και μια εξαιρετική εμπειρία, όποια στιγμή της ημέρας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Cruiser στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Η μέρα στο Cruiser ξεκινάει με πρωινό και brunch, ενώ θα βρείτε γευστικά πιάτα με τα πλούσια πλατό αλλαντικών και τυριών να ξεχωρίζουν. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως όταν πέφτει η νύχτα, ο χώρος γίνεται ακόμη πιο ατμοσφαιρικός, με τη συνοδεία των επιλεγμένων μουσικών του DJ, και τα ευφάνταστα cocktail.

Ταξίδι σε ανοιχτές θάλασσες στο Boho Sea Life

Μπορεί να μην έχουμε όλοι τη δυνατότητα να κάνουμε τα ταξίδια ή τις κρουαζιέρες που ονειρευόμαστε τη στιγμή που το θέλουμε, όμως μπορούμε να απολαύσουμε το ποτό ή τον καφέ μας με θέα την θάλασσα.

Το Boho Sea Life με τη μπόχο αισθητική του, τα έντονα χρώματα και τις τοιχογραφίες του είναι το ιδανικό μέρος για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Eίτε θέλετε να χαλαρώσετε μετά τη δουλειά, είτε θέλετε να κάνετε τη βόλτα σας χαζεύοντας τα φανταχτερά mega yachts, τα ξεχωριστά cocktail του και οι ναργιλέδες θα σας δώσουν μια ανατολίτικη εμπειρία.

Εκδρομή στο χωριό με το Mailo’s The Pasta Project

Μπορεί όταν μιλάμε για ζυμαρικά το μυαλό μας να πηγαίνει αμέσως στην Ιταλία, όμως στο Mailo’s The Pasta Project τα πράγματα δεν είναι τόσο μονοδιάστατα. Το μαγαζί που έκανε τη μακαρονάδα να αποκτήσει μια “street” διάσταση, προσφέρει τις κλασικές αγαπημένες συνταγές – με ντομάτα και βασιλικο, καρμπονάρα- όμως σερβίρει κάτι που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει: μακαρονάδες που θα μπορούσαν να φτιάχνουν οι γιαγιάδες μας. Ξεχωρίζει η μακαρονάδα Spanakotiropita, με σπανάκι, πράσο, κρέμα φέτας και θρυματισμένο φύλο κρούστας. Αν αυτό το πιάτο δεν σας θύμισε αρκετά χωριό και σπιτικό φαγητό, υπάρχει και η μακαρονάδα Pastitsio με σιγομαγειρεμένο μοσχαρίσιο κιμά και κρεμώδη μπεσαμέλ τυριών.

Ταξίδι στη Λατινική Αμερική μέσω…Loco Sabor

Το Loco Sabor με τις πανέμορφες τοιχογραφίες και τις αυθεντικές μεξικάνικες γεύσεις θα σας στείλουν σε ένα γευστικό ταξίδι απευθείας στη Λατινική Αμερική. Το μενού περιλαμβάνει λαχταριστά tacos και burritos, λαχταριστές quesadillas, και γευστικότατα fajitas και nachos. Από τα κυρίως πιάτα ξεχωρίζει το Fillet de Pollo, φιλέτο κοτόπουλο με chili garlic, μεξικάνικο ρύζι και γουακαμόλε, αλλά και το Asador de Pollo, με μαριναρισμένο μπούτι κοτόπουλου, spicy mayo, αρωματικό πάνκο, τηγανητές πατάτες και ψητό καλαμπόκι. Μην παραλείψετε να συνοδεύσετε το φαγητό σας με ένα signature κοκτέιλ με ρούμι, λικέρ από μούρα, lime και litchi.

Φυσικά υπάρχουν ακόμα πολλές φανταστικές επιλογές στην Μαρίνα που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, όπως το TGI Fridays με τα υπέροχα αμερικανικά πιάτα του και το Estrella με το θρυλικό, πια, μπουγατσάν του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: