Πάγκαλος: «Ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο η Δούρου»

Πάγκαλος: «Ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο η Δούρου»

Νέα επίθεση του Πάγκαλου σε ΣΥΡΙΖΑ και «κοπρίτες – κοπανατζίδες» δημόσιους υπάλληλους.

Για ακόμα μια φορά ο Πάγκαλος άστραψε και βρόντηξε μιλώντας στο ραδιόφωνο. Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε -μιλώντας στον Βήμα FM- την Περιφερειάρχη Αττικής «ανυπόληπτη» και «ημιμαθή» με αφορμή το λάθος που έκανε στο όνομα του Γρηγόρη Λαμπράκη.

«Η κυρία Δούρου κατάργησε πριν από λίγο καιρό, ως νέα περιφερειάρχης, όλο τον προγραμματισμό που είχε γίνει για τη διαχείριση των απορριμμάτων και είναι χρηματοδοτούμενος από την Ευρώπη, προκαλώντας εκ νέου και εξ αρχής προβληματισμό γύρω από το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πλημμυρίσουμε από σκουπίδια σε δυο-τρία χρόνια και θα ζούμε με τα σκουπίδια για μία δεκαετία! Πώς να το λύσει; Με τη μαγική ράβδο; (…) Και το χειρότερο είναι ότι η κυρία Δούρου ήδη ανέτρεψε όλους τους σχεδιασμούς και ξεκινάει, λέει, εκ νέου. Τι εκ νέου; Μπορεί η κυρία Δούρου να το κάνει και δεν το ξέρουν όλοι αυτοί που δούλεψαν αυτά τα χρόνια το θέμα; Μα, η κυρία Δούρου δεν ξέρει το όνομα του Λαμπράκη! Χθες, στην τηλεόραση, και την είδα με τα μάτια μου, είπε ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας συνδέει τον αρχαίο μαραθωνοδρόμο με τον Γεώργιο Λαμπράκη. Με τον Γεώργιο Λαμπράκη… Ξέρετε άλλον Λαμπράκη, πέραν του Γρηγορίου, να έτρεχε αυτόν τον Μαραθώνιο; Αυτό το ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο καταργεί όλο το σχεδιασμό και προγραμματισμό… Δικοί μου είναι οι χαρακτηρισμοί, τους διεκδικώ και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό! Για το πρόσωπο που λέει τον Γρηγόριο Λαμπράκη Γεώργιο και δεν ντρέπεται!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Εκτός από την κυρία Δούρου στο στόχαστρο του Πάγκαλου πήγαν για ακόμα μια φορά οι δημόσιοι υπάλληλοι. «Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; Όλοι είναι κοπανατζήδες!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος έκανε αναφορά και στις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, παρατηρώντας πως κάθε φορά που υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στην Ελλάδα, η Τουρκία κινείται επιθετικά, ενώ για τα περί αξιοποίησης των κοιτασμάτων στην ΑΟΖ σχολίασε:

«Αυτά είναι μπούρδες, και θα σας θυμίσω ότι τέτοιες μπούρδες εκτοξεύονται κάθε φορά εναντίον του ελλαδικού χώρου και της Ελλάδας, της Ελληνικής Δημοκρατίας. Αντίστοιχες και λίγο πιο θρασείς είναι οι επιθέσεις κατά της Κύπρου, διότι νομίζουν ότι είναι πιο αδύνατοι στην Κύπρο».