Πρωτοχρονιάτικα δώρα για κάθε… τύπο και για κάθε budget

Πρωτοχρονιάτικα δώρα για κάθε… τύπο και για κάθε budget
Φέτος αγοράστε χρήσιμα και έξυπνα δώρα για όλους χωρίς να... αδειάσετε το πορτοφόλι σας.

Santa Claus is coming to town… Και σε αυτές τις γιορτές εσύ θα είσαι ο καλύτερος Άγιος Βασίλης!

Σε ρόλο… «ξωτικού» το you.gr, είναι εδώ για να σε βοηθήσει να πάρεις τα καλύτερα δώρα για την οικογένειά σου, τους φίλους, τους συναδέλφους, ακόμα και για το έτερον σου ήμισυ. Μέσα από μία ατελείωτη γκάμα προϊόντων, μπορείς να διαλέξεις το ιδανικό για κάθε τύπο και για κάθε γούστο, χωρίς μάλιστα να ξεφύγεις από το budget σου!

Time to play

Στους gamers, που δεν ξεκολλούν από την οθόνη, ένα παιχνίδι για την κονσόλα τους είναι το καταλληλότερο δώρο. Στο you.gr μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη συλλογή από video games, ώστε να διαλέξετε το πλέον κατάλληλο και να τους χαρίσετε την απόλυτη gaming εμπειρία, ενώ μην ξεχνάτε πως θα εκτιμήσουν δεόντως ένα νέο ποντίκι ή ακόμα και ένα πληκτρολόγιο gaming!

Σαν σταρ του σινεμά

Για τους movie lovers, ένα πουφ μπορεί να σας αναδείξει στον best Santa ever! Καθίστε αναπαυτικά, πιάστε τα ποπ κορν και ζήστε ατελείωτες ώρες in house κινηματογραφικής απόλαυσης.

Βάλτο… τέρμα!

Ένα ραδιόφωνο έχει κλασική αξία και αποτελεί την ιδανική επιλογή δώρου για όλους όσοι αγαπούν τη μουσική. Για τους music lovers, που θέλουν να ακούν τα αγαπημένα τους κομμάτια στο τέρμα, όμως, ακόμα καλύτερο θα ήταν ένα Bluetooth ηχείο. Και για εκείνους που επιθυμούν μία πιο… πριβέ μουσική εμπειρία, υπάρχουν πάντα και τα wireless ακουστικά.

Stay chic

Για τους fashion lovers, μπορείτε να βρείτε αμέτρητες επιλογές δώρων στο you.gr. Ένα αξεσουάρ, όπως ένα κομψό πορτοφόλι for her ή ένα backpack for him, ή ακόμα και ένα πουλόβερ, φούτερ ή ζακέτα, που θα χαρίσει στιλ και ζεστασιά, θα αποτελέσει το τέλειο xmas gift.

Let’s fly

Για τους travellers σημασία έχει η άνεση. Έτσι, τί καλύτερο από το να τους χαρίσετε ένα μαξιλάρι αυχένα, ή μία βαλίτσα καμπίνας; Μόλις ξετυλίξουν το δώρο τους, θα τρέξουν να «κλείσουν» εισιτήρια για τον επόμενο προορισμό τους!

Επιστροφή στην φύση

Πώς θα εντυπωσιάσεις τους adventure lovers της ζωής σου, και μάλιστα χωρίς να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Εύκολο! Χαρίζοντάς τους μία σκηνή camping για τη νέα εξόρμησή τους στη φύση. Επίσης, ένας φακός ή ακόμα και μία ισοθερμική τσάντα είναι πάντα χρήσιμοι και σίγουρα θα σε ευγνωμονούν για το δώρο σου, στην επόμενη περιπέτειά τους.

Ώρα για push ups

Ωραία τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πιο αθλητικοί φίλοι σου δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν στην fitness ρουτίνα τους. Βοήθησέ τους να επανέλθουν στους ρυθμούς τους, με δώρα όπως σχοινάκια και μπάλες γυμναστικής, κύλινδροι ισορροπίας, λάστιχα αντίστασης και βαράκια.

Για τους gadget lovers

Για εκείνους που τρέχουν όλη μέρα και δεν θέλουν να τα… χάνουν, μία συσκευή tracker για την τσάντα, τα κλειδιά ή το πορτοφόλι τους είναι το καλύτερο δώρο. Και για όλους όσοι ξεχνούν ακόμα και τις… σκέψεις τους, ένα writing tablet θα τους λύσει τα χέρια, αφού θα μπορούν να καταγράφουν την to do list τους, όπου κι αν βρίσκονται!

Περισσότερες πληροφορίες και tips για τα δώρα των γιορτών, αλλά και για τις υπόλοιπες αγορές σας μπορείτε να βρείτε στο blog του you.gr.