Shell Technology Conference 2018: Πώς διαμορφώνεται η βιομηχανία του αύριο

Shell Technology Conference 2018: Πώς διαμορφώνεται η βιομηχανία του αύριο
Photo:

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος από τη Shell και την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Το Shell Technology Conference 2018 διοργανώνεται την Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Φάρος), από τη Shell και την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, επίσημο διανομέα της Shell Lubricants για την Ελλάδα και την Κύπρο. Στόχος της διοργάνωσης είναι η ενημέρωση από τους επιλεγμένους ομιλητές και η συζήτηση με το κοινό σχετικά με τις τεχνολογικές τάσεις που θα διαμορφώσουν τη βιομηχανία του αύριο.

Η ημέρα ξεκινά με εισαγωγή στις τάσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εποχής (mega-trends)  από τον Robert Mainwaring, Technology Manager for Innovation της Shell Lubricants. Ακολουθεί η «πλοήγηση» στο Industry 4.0 και πληροφόρηση για τη μετάβαση σε νέα business models από τον καθηγητή Γιώργο Χρυσολούρη του Εργαστηρίου Μηχανουργικής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Δύο κορυφαίοι ομιλητές από τον κλάδο λιπαντικών της Shell, ο Roberto Paganuzzi – Technical Manager Europe και ο Tom Remans – Principal Process Engineer GTL, μας παρουσιάζουν τα projects και την έρευνα που διεξάγει η Shell στον τομέα της, απαντώντας στις προκλήσεις του αύριο, ενώ σχετικά με την επένδυση στην τεχνολογία και τη σύνδεσή της με την  ανταγωνιστικότητα και τη μείωση του λειτουργικού κόστους, θα συζητήσουν οι  Κώστας Καραμάνης – Σύμβουλος του Δικτύου ΠΡΑΞΗ/ΙΤΕ και  Νίκος Νικολάου  –  Business Developent Manager του τομέα λιπαντικών της Πέτρος Πετρόπουλος. Η ενότητα θα ολοκληρωθεί με ένα σημαντικό case study σχετικά με τη μείωση κόστους στη βιομηχανία από τον  Άγγελο Μανάρα, Tεχνικό Διευθυντή της Tupperware.

Θα ακολουθήσουν παραδείγματα βασικών πεδίων εξέλιξης στη βιομηχανία του μέλλοντος από τους Δημήτρη Χριστόπουλο, Μηχανικό Πληροφορικής στο Τμήμα Εικονικής Πραγματικότητας του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, Δρα Ιωάννη Ζυγανιτίδη, Ιδιοκτήτη της BLAU EI – Τεχνικό/Επιστημονικό Σύμβουλο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Κώστα Βασιλειάδη, Senior manager Supply Chain and Operations, Industrial Products της PwC.

Το exclusive event θα ολοκληρωθεί με πλούσια συζήτηση, networking και cocktail.