ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντησεις Γεροβασίλη με ηγετικά στελέχη και με… «μενού» την ήττα Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Συνάντησεις Γεροβασίλη με ηγετικά στελέχη και με… «μενού» την ήττα Κασσελάκη
Election Results at SYRIZA headquarters, in Athens, on May 21, 2023 (Photo by Konstantinos Zilos/NurPhoto) (Photo by Konstantinos Zilos / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Photo: AFP
Κατά τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ δεν λείπουν οι έμμεσες επιθέσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Συνεχίζονται οι διεργασίες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά από την πρόκληση-πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη προς τους διεκδικητές της προεδρίας να τον αμφισβητήσουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με δημοσιοφραφικές πληροφορίες και την ώρα που εξελίσσεται το 4ο συνέδριο του κόμματος στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο , η Όλγα Γεροβασίλη θα έχει συνάντηση μέσα στην Παρασκευή με τον Διονύση Τεμπονέρα.

Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν πως η κ. Γεροβασίλη θα έχει συνάντηση και με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, ενώ αναμένεται να έχει και επαφές με τους Σωκράτη Φάμελλο και Γιάννη Ραγκούση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπενθυμίζεται πως εν μέσω των όσων έλαβαν χώρα την Πέμπτη και  σχετικά το με το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την προεδρία απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Κώστας Ζαχαριάδης «έδειξε» προς την κ. Γεροβασίλη.

«Κατά την άποψή μου ναι, η Όλγα Γεροβασίλη μπορεί να παίξει το συνδετικό ρόλο» σημείωσε σε συνέντευξη του ο κ. Ζαχαριάδης.

Σημειώνεται πως κατά τη δεύτερη μέρα διεξαγωγής του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ δεν λείπουν οι έμμεσες επιθέσεις και οι βολές μελών και στελεχών του κόμματος κατά της σημερινής ηγεσίες του Στέφανου Κασσελάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: